breaking news Νέο

Εκτός ρυθμού πρωταθλήματος... ο Φίλιππος

Εκτός ρυθμού πρωταθλήματος... ο Φίλιππος

Μπορεί ο Φίλιππος να γνώρισε την τρίτη του ήττα στο Βόλο από την Νίκη την περασμένη αγωνιστική, έπειτα από 3,5 μήνες (!), όμως διατήρησε την πρωτιά του στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και τέσσερις στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος εξακολουθεί να είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

«Η Νίκη Βόλου ήταν αυτή που είχε ως κίνητρο το οτι ήθελε περισσότερο το ματς από εμας και πλεον οι Βολιώτες αν κερδίσουν την Κυριακή τον Φαίακα στην Κέκυρα, θα περάσουν αυτοί δεύτεροι στη βαθμολογία. Εμεις τώρα από την πλευρά μας έχουμε να βγάλουμε το ρεπό μας στον β’ γύρο, περιμένοντας στη συνέχεια τον Φαίακα Κέρκυρας στην έδρα μας, παιχνίδι στο οποίο με νίκη πρόκειται να στεφθούμε και μαθηματικά πρωταθλητές» επεσήμανε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπης του Καλαθοσφαιρικού τμήματος των “ερυθρολεύκων” της Βέροιας Ηλίας Λαζός.

 

Φιλικό με Γέφυρα χθες

Ο Φίλιππος, λοιπον, αν και αγωνιστικά την προσεχή Κυριακή θα μείνει εκτος ρυθμού πρωταθλήματος, εν τούτοις συνεχίζει το έργο της προετοιμασίας του για τις εναπομείνασσες αγωνιστικές υποχρεώσεις και χθες το απόγευμα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο φιλικό με την ομαδα της Γέφυρας εκτός έδρας.

Σ’ αυτό ο Δημήτρης Γκίμας είχε την ευκαιρία να κάνει τις δικές του επιλογές, σ’ οτι αφορά παίκτες και σχήματα, απέναντι σε μια ομάδα Β’ Εθνικής. Οπότε και το χθεσινό φιλικό λειτούργησε ως τεστ, λίγες ημέρες πριν την κόντρα με τον Φαίακα Κέρκυρας - στο πλαισιο της 24ης αγωνιστικής -, στο ντέρμ΄πι των προπορευόμενων ομάδων του ομίλου.

 

Χωρίς μάσκα στο ματς

με τον Φαίακα και ο Σουτζόπουλος!

Αναφορικά, τώρα, με τον Δημήτρη Σουτζόπουλο (φωτό), που σημειωτέον έχει υποστεί στην μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία του στο άθλημα για τρίτη φορά κάταγμα μύτης (!), εξακολουθεί να φορά προστατευτιή μάσκα, τόσο στις προπονήσεις όσο και στα ματς που αγωνίζεται, αλλά το καλό είναι ότι σύντομα θα απαλλαγεί από αυτήν.

Και αυτό γιατί, ο παίκτης συμπλήρωσε 8 εβδομάδες αφότου τραυματίστηκε στο νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εύαθλο Πολυκάστρου, διάστημα στο οποίο θα έπρεπε να φορά τη μάσκα. Και πλεον με το πλήρωμα του χρόνου ο παίκτης στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Φαίακα Κέρκυρας πρόκειται να την... απαρνηθεί. Κάτι που θα δώσει τη δυνατότητα στον ικανό παίκτη να μπορεί να αγωνισθεί χωρίς φόβο και σαφώς με περισσότερη άνεση στις κινήσεις του.

του Παύλου Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής