breaking news Νέο

Νέα των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια

Νέα των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια

• Καλούνται οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας, να παρευρίσκονται έγκαιρα στο σημείο αναχώρησης της ομάδος για τον φιλικό αγώνα που θα γίνει στο γήπεδο Πολυπέτρου Κιλκίς στις 30 Απριλίου 2018 και που απέχει 5 χιλιόμετρα από την Γουμένισσα

Η αναχώρηση θα γίνει την Δευτέρα 30 Απριλίου 2018 στις 3+30 μ.μ. από την καφετέρια ζαχαροπλαστείο ΣΑΡΑΙ επι της οδού Πιερίων.

• Ηδη μέχρι στιγμής δήλωσαν συμμετοχή οι εξης μάχιμοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές με μικρές αποκλίσεις ως προς τις προσθήκες ή τις αφαιρέσεις: ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΣ, ΜΙΛΗΣ, ΤΡΟΥΠΚΟΣ, ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ, ΜΕΛΕΤΙΔΗΣ, ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, ΧΩΜΑΤΣ, ΜΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ, ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΒ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΤΣΟΥΧΑΣ, ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ, ΛΥΧΝΑΣ, ΝΑΤΣΟΥΡΑΣ και για πρώτη φορά ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.

Την ομάδα κωουτσάρει ο γιακουμπ της προπονητικής Γιώργος Χατζάρας με βοηθούς τον Χριστόφορο Πουρσανίδη και Σούλη Σταφυλίδη.

Ενω την αποστολή συμπληρώνουν και τα μέλη της Διοίκησης Θωμάς Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Μιχαηλίδης, Αντώνης Ταντής και οι Θέμης Θεοδωρίδης, Αγγελος Σπυρίδων οι φίλαθλοι Μπιζέτας, Αγγέλου, Σακελλαρίου, Γιαζιζογλου και ο Πάολο Γαλλίκα Ρόσι.

• Την επομένη Δευτέρα 7 Μαϊου 2018 η ομαδα παλαιμάχων θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Ν. Νικομήδειας την ιστορική ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης την ομάδα του Κώστα Αιδινίου - Λάκη Παπαϊωάννου - Νίκου Καλαμπάκα - Κατσιαμπή Τοντζιάρη - Ζήφκα - Κουσουλάκη κλπ με ώρα έναρξης 18.00μ.μ.

• Ομως το προβλημα που αντιμετωπίζουν και οι δυο ομάδες επικεντρώνεται στο όνομα ΓΚΕΣΙΟΣ.

Αραγε σε ποιά από τις δυο θα αγωνιστεί ο αγαπητός ΜΗΤΣΑΡΑΣ αφού μεσουράνησε στον ΗΡΑΚΛΗ και με μεγάλη προσφορά στη Βασίλισσα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής