breaking news Νέο

Ο «καθαρόαιμος» και οι «εκ μεταγραφής»

Ο «καθαρόαιμος» και οι «εκ μεταγραφής»

Η αναδοχή παιδιών από ομοφυλόφιλους έχει δημιουργήσει διαφωνίες μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Οι περισσότεροι εκ των αντιδρώντων είναι εκ «μεταγραφής» και με άλλες καταβολές. Οπότε και εξανέστη ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Χρήστος Καραγιαννίδης με τους διαφωνούντες συναδέλφους του, λέγοντας προς αυτούς : «Εάν δεν συμφωνείτε με την πολιτική απόφαση του ιδρυτικού του συνεδρίου (...), μπορείτε να παραιτηθείτε και να δοκιμάσετε την τύχη σας σε άλλα πολιτικά κόμματα, που είναι πιο κοντά στις δεξιές και συντηρητικές θέσεις σας».

Και το ερώτημα που τίθεται προς τον κ. Καραγιαννίδη είναι : Ποιό ακριβώς κόμμα και ποιές αρχές του δίνουν το δικαίωμα να «διαγράφει» όσους διαφωνούν;

Δηλαδή, τι πιστεύει ότι αυτό τον κάνει αριστερό; Μα θα έπρεπε να γνωρίζει ο κ. Καραγιαννίδης, ότι η δύναμη βρίσκεται στη διαφωνία (την οποία το κόμμα του, σημειωτέον, πριν αναλάβει την κυβέρνηση, φρόντιζε να την εκφράζει σε πολλά ζητήματα της χώρας). Και αλίμονο στο κόμμα που δεν μπορεί να αποδεχθεί διαφωνίες για ένα ζήτημα σαν και αυτό. Τόσο, που να φθάνουμε στην περίπτωση του «καθαρόαιμου» κ. Καραγιαννίδη, που εκτοξεύει απειλή σε συναδέλφους του βουλευτές προερχόμενους από άλλους χώρους, όπως το ΠΑΣΟΚ. Εκτός αν ο ίδιος θέτει θέμα ιδεολογικής καθαρότητας στο ΣΥΡΙΖΑ, τότε οι διαφωνούντες συνάδελφοί του θα πρέπει (υποχρεωτικά) να το... βουλώσουν.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής