breaking news Νέο

ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΙΔΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ, του Ιωάννη Παπαγιάννη

ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΙΔΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ, του Ιωάννη Παπαγιάννη

Όλοι οι αρμόδιοι, ενόψει των πολλαπλών αρνητικών εξελίξεων στον γειτονικό μας περίγυρο, πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ιδίως, για ζητήματα υψίστης σημασίας που αφορούν την εθνική μας άμυνα.

Το αλαλούμ που προκλήθηκε μέσω της διγλωσσίας και ασάφειας μελών της κυβέρνησης δέον να αποφευχθεί στο μέλλον. Οι προσδοκίες των Ελλήνων πολιτών για μία ισχυρή εθνική άμυνα και ισχυρών στρατιωτικών δυνάμεων πρέπει να συνιστούν προτεραιότητα όλων.

Εν μέσω της κλιμακούμενης τουρκικής προκλητικότητας και των κρίσιμων καιρών που διανύουμε η σοβαρότητα, ο συγχρονισμός και η σωστή συνεννόηση των αρμοδίων οργάνων επί λεπτών εθνικών ζητημάτων  καθίσταται αναγκαία. 

Λόγω της επιθετικότητας που είναι εμφανής με πράξεις και δηλώσεις της γειτονικής Τουρκίας δέον κατεπειγόντως να αντιληφτούν όλοι ότι η ενίσχυση της  εθνική άμυνα της χώρας είναι ζήτημα εθνικής αξιοπρέπειας, ελευθερίας και δημοκρατίας. Πρέπει συνεπώς όλα τα πολιτικά υπεύθυνα πρόσωπα να επιδεικνύουν μεγαλύτερη προσοχή κατά τον χειρισμό λεπτών ζητημάτων που άπτονται της εθνικής ασφάλειας και να προβούν άμεσα στην λήψη μέτρων για την ενίσχυση της εθνικής άμυνας της χώρας. Η εθνική μας ασφάλεια και ανεξαρτησία πρέπει να θωρακιστούν σε απόλυτο βαθμό. Τώρα χωρίς καμία καθυστέρηση να ενισχυθεί η εθνική μας άμυνα μέσα από εύστοχες και γρήγορες διπλωματικές κινήσεις. Πρέπει τώρα  να ενισχυθεί η άμυνα της χώρας, όχι μόνο με δύο γαλλικές φρεγάτες αλλά με όλα εκείνα τα μέσα που θα καταστήσουν απόρθητα τα σύνορα της Ελλάδας από κάθε κακόβουλο γείτονα.

Του Ιωάννη Παπαγιάννη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής