breaking news Νέο

Αρ(α)κάς

  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς

Συντρόφισσες και σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, γεια χαραντάν και τα γεμιστά μπαγλάν!

 

Οποία τιμή το Σάββατο να μας επισκεφθεί η Θεανώ Φωτίου στη Βέροια. Στη συνέντευξη τύπου ελπίζω να μην τη ρωτήσει κανένας προβοκάτορας συνάδελφος για το πώς τα φουρνίζει τα...γεμιστά!

 

Αυτή η δεξιά ρε παιδί μου, μας είχε συνηθίσει σε γεμιστά με ολίγο από κιμά, ενώ από τότε που βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ, τρώμε γεμιστά λαδερά και αυτά με μπόλικο σκόρδο, για να ξορκίζουμε τον Καμμένο.

 

«Τα γεμιστά είναι ελληνική επινόηση. Με το τίποτα, όπως είναι τα γεμιστά, χορταίνει ολόκληρη οικογένεια. Έτσι θα τα καταφέρουμε», είχε πει η Θεανώ στην ορκωμοσία της για πρώτης φορά αριστεροδεξιόστροφης κυβέρνησής της.

 

Εντάξει συντρόφισσες και σύντροφοι. Είναι άλλο πράμα να βάζεις στα γεμιστά βιολογικό κιμά από μοσχαράκι του γάλακτος, που ανατράφηκε με βιταμίνες, στοργή και προδέρμ, όπως το κάνει η Θεανώ στην οικογένειά της, με τα 100 χιλιάδες ευρώπουλα που παίρνει το χρόνο και άλλο να βρίσκεις πού και πού κανένα βόδι Αργεντινής κατεψυγμένο από την εποχή του πολέμου των Φόκλαντς.

 

Άσε που και αυτό είναι σπάνιο τη σήμερον ημέρα. Κανένα χοίρο θα βρεις, αρσενικό μάλιστα, που θα μυρίζει βαρβατίλα, καμιά πιπεριά κόκκινη κλεμμένη από το μπαξέ του γείτονα.

 

Άντε εσύ τώρα βρες λάδι με μηδέν οξύτητα που στέλνουν στη Θεανώ από την τοπική του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμάτας, μαζί με κανένα πανέρι σύκα για την κλαδική των γκέι βορείων περιχώρων και Εκάλης.

 

Θα φας φόλα από κανά γύφτο, που θα σου πουλήσει ρετσινόλαδο για γνήσιο ελαιόλαδο Κρήτης και μετά θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις, εις τας τουαλέτας.

 

Δεν λέει ρε Θεανώ. Εσύ γεμιστά πολυτελείας από το Κολωνάκι και εμείς να ξεγελάμε την πείνα μας με πιπεριές και ντομάτες τρίτης διαλογής.

Δώστε στο λαό τις μισθάρες σας, να δείτε τι γεμιστά θα σας φτιάξει. Με μπόλικη βαζελίνη και σος, για να γλιστράνε.

 

Δεν λέει εσείς στο master chef και εμείς στο σκέτο από γιουβέτσι τις γιορτές και τις καθημερινές, να κάνουμε συμπαράσταση στους πεινασμένους του σουρβάιβορ, που βλέπουν τα γεμιστά σας και νομίζουν ότι είναι φουα γκρα, ντομ περινιόν και φιλέτο μαδέρα, που τρώτε εκεί εις τας Γλυφάδας συντροφικά, αναλύοντας το φύλο των αγγέλων.

 

Με τους φόρους και τα χαράτσια που συνεχίζετε να βάζετε στον κοσμάκη Θεανώ μου, όχι μόνο θα τελειώσουν και τα τελευταία γεμιστά της κατσαρόλας σου, αλλά θα αρχίσουν να ετοιμάζονται να σας μαγειρέψουν, ως κόκορες κρασάτους!

 

Να μα τα αγγλικά του Alexis!


Καμμένος
μοσχάρι
χοίρος
γύφτος
βαζελίνη
φόροι

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής