breaking news Νέο

Πυρά δημάρχου εναντίον Βασιλείου, με αποχώρηση του δημοτικού συμβούλου, για τη ματαίωση του διαγωνισμού των 3-5 Πηγαδιών!

  • Πυρά δημάρχου εναντίον Βασιλείου, με αποχώρηση του δημοτικού συμβούλου, για τη ματαίωση του διαγωνισμού των 3-5 Πηγαδιών!
  • Πυρά δημάρχου εναντίον Βασιλείου, με αποχώρηση του δημοτικού συμβούλου, για τη ματαίωση του διαγωνισμού των 3-5 Πηγαδιών!

Πυρά, για τη ματαίωση του διαγωνισμού μακροχρόνιας μίσθωσης του χιονοδρομικού κέντρου των 3-5 Πηγαδιών, εξαπέλυσε ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το βράδυ της Παρασκευής 27ης Απριλίου, εναντίον του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας, Γιώργου Βασιλείου. «Πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία για επαναδιακήρυξη του διαγωνισμού. Δυστυχώς, συγκεκριμένος σύμβουλος απαξιώνει το συμβούλιο και στρέφεται κατά του συμφέροντος των δημοτών. Ζούμε μοναδικές στιγμές. Θλίβομαι για τη στάση του, δεν μου προκαλεί καμιά έκπληξη η συμπεριφορά του, το έχει πει άλλωστε πολλές φορές ότι στόχος του είναι να φέρει προσκόμματα στο έργο μας. Η συνεδρίαση ήταν απολύτως νόμιμη, αφού παρά τα όσα κατήγγειλε  στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, κλήθηκε νόμιμα. Μνημειώδης η απάντηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης. Κρίνει νόμιμη την ενέργεια του δήμου, παρακαλώντας μας όμως να την επαναλάβουμε εκ νέου. Μας είπαν ότι είναι ένας τρόπος να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του δήμου, παρ’ ότι η απόφαση είναι νόμιμη, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στο μέλλον. Παρά τα εμπόδια που μας βάζει ο κ. Βασιλείου, με την αγαστή συνεργασία του επικεφαλής της παράταξής του, εμείς συνεχίζουμε. Στόχος μας για το καλό των πολιτών είναι να τα υπερπηδήσουμε. Ντρέπομαι που ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές σε καθημερινή  βάση», είπε ο κ. Κουτσογιάννης.

 

«Αισθάνομαι θαυμάσια για το ότι επιτελώ στο ακέραιο το καθήκον μου. Θα ήμουν δυστυχής, αν άκουγα μια καλή κουβέντα. Scripta manent .Υπάρχουν πολλά έγγραφα. Η αίθουσα δεν είναι λαϊκό δικαστήριο. Όσες φορές ακούω τέτοιες επαίσχυντες κουβέντες από το δήμαρχο, θα αποχωρώ», του απάντησε ο κ. Βασιλείου, ο οποίος αποχώρησε από τη συνεδρίαση.

 

«Με θλίβει η πολιτική του δειλία. Είναι απρεπές να αποχωρεί, γιατί του ασκήθηκε κριτική, σε κάτι που έχει πασιφανώς άδικο. Δήλωσε ευτυχής, δηλώνοντας το τυπικό κώλυμα για την πραγματοποίηση μιας συνεδρίασης, παρ΄ ότι κλήθηκε», απάντησε ο κ. δήμαρχος.


Βασιλείου

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής