breaking news Νέο

Ποιος τα έφερε τα λεφτά;

Ποιος τα έφερε τα λεφτά;

Για δουλειά μηνών της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου Νάουσας και αποτέλεσμα συνεργασίας της δημοτικής του αρχής με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου οικονομικών, ώστε να ενταχθούν οφειλές της ΕΤΑ (ξενοδοχείο «Βέρμιο»), ύψους 682.000 ευρώ, στο πρόγραμμα «Αξία», έκανε λόγο στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας, ο δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης. «Το ποσό  δεν επιβαρύνει τους δημότες. Είμαστε ευτυχείς, γιατί πράγματα σε αυτό τον τόπο γίνονται πραγματικότητα με σκληρή δουλειά. Εργαζόμαστε να καλυφθεί από αντίστοιχη χρηματοδότηση το υπόλοιπο των οφειλών της ΕΤΑ και η εκκαθάριση να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εργαζομένους και τον πιο ανώδυνο για τους πολίτες. Ό,τι είπαμε από την πρώτη μέρα για την ΕΤΑ, γίνονται πράξη», είπε ο κ. δήμαρχος.

«Χαιρετίζουμε την απόφαση του υπουργείου εσωτερικών. Έπρεπε να πούμε ένα ευχαριστώ στην τοπική βουλευτή Φρόσω Καρασαρλίδου. Και από εκεί έγιναν προσπάθειες. Σε αυτό τον κόσμο δεν είναι δυνατό να τα κάνει όλα ένας άνθρωπος», τόνισε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Καραμπατζός.

Θετικό  χαρακτήρισε το πρόγραμμα για την ΕΤΑ, το οποίο όμως χρειάζεται επέκταση, στην τοποθέτησή του ο επικεφαλής της ΛΑ.Σ, Γιώργος Καρτσιούνης, συμπληρώνοντας ότι  οφείλεται στον αγώνα των εργαζομένων!

Επί της ουσίας; Όλοι έχουν δίκαιο. Και ο δήμαρχος δούλεψε σκληρά με την ομάδα του και η βουλευτής ανακοίνωσε το πρόγραμμα, που δεν είναι μόνο για το δήμο Νάουσας και αγώνας των εργαζομένων υπήρξε. Εργατική Πρωτομαγιά χθες, γαρ!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής