breaking news Νέο

Με επιτυχία η μουσική Παράσταση «ΖΑΜΠΕΤΑΣ...και χίλια περιστέρια» για την ενίσχυση του Γηροκομείου Βέροιας

Με επιτυχία η μουσική Παράσταση «ΖΑΜΠΕΤΑΣ...και χίλια περιστέρια» για την ενίσχυση του Γηροκομείου Βέροιας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας, αισθάνεται βαθύτατα την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συντέλεσαν να πραγματοποιηθεί με επιτυχία στο Χώρο Τεχνών Βέροιας, στις 25 Απριλίου 2018, η Μουσική Παράσταση «ΖΑΜΠΕΤΑΣ...και χίλια περιστέρια», τα έσοδα της οποίας  δόθηκαν για τις ανάγκες του Γηροκομείου Βέροιας.

Το Δ.Σ. του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας ειδικότερα ευχαριστεί :

 

-Το Μαέστρο κ. Πέτρο Ρίστα για την Ενορχήστρωση - Δ/νση Ορχήστρας, που με τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό του, παρείχε τις υπηρεσίες του  αφιλοκερδώς υπέρ του Γηροκομείου Βέροιας.

 

-Τους τρεις νέους τραγουδιστές κ. Γιώργο Γελαράκη, κ. Στεφανία Γκουντουρά και τον κ. Μέρκο Κούτρα, για την καταπληκτική ερμηνεία  των τραγουδιών και την κ. Φίλη Τριανταφυλλίδου για την  επιμέλεια κειμένων-αφήγησης της Μουσικής Εκδήλωσης.

 

-Τη Χορωδία του Οργανικού Φωνητικού Συνόλου Μονόγραμμα και την πρόεδρο του γυναικείου Μουσικού συνόλου «Μονόγραμμα» κ. Αλέκα Βαφείδου.

 

-Την πολυμελή ορχήστρα: πιάνο κ. Αντώνης Σαρακατσιάνος, κ. Φλάουτο Σίσσυ Γεωργοπούλου, Μπουζούκια κ. Κώστας Παπαδόπουλος και κ. Νίκος Λολίδης, Ακορντεόν κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Κιθάρα κ. Χρήστος Σαρκατζής,  Τσέλο κ. Μαριάννα Τσιάνου, Κοντραμπάσο κ. Δάνης Κουμαρτζής και Κρουστά κ. Κώστας Ρίζος.

 

-Τον κ. Φώτη Πανανόπουλο  για τη Χορευτική επιμέλεια της Μουσικής Εκδήλωσης.

 

-Τους χορευτές κ. Γ. και κ. Σ. Λαζεκίδη, κ. Ν. Ράδη, κ. Δ. Μπουγιουκλίδη, κ. Π. Παναγιωτίδη, κ. Γ. Βρανά, κ. Σ. Δεληγιώργη, κ. Κ. Μελικιώτη και κ. Θ. Μαζαράκη.

 

-Βίντεο-μοντάζ κ. Ερμή Γιομπλιάκη.

 

-Το χορηγό επικοινωνίας κ. Γεράσιμο Καλλιγά SUPER COURSE - ΛΕΞΙΣ.

 

-Το Δήμαρχο Βέροιας κ. Κώστα Βοργιαζίδη, για τη δωρεάν παραχώρηση του Χώρου Τεχνών για την πραγματοποίηση της Μουσικής Εκδήλωσης.

 

-Τους κ. κ. Σάκη και Δημήτρη Ντόβα, για τη βιντεοκάλυψη της μουσικής παράστασης.

 

-Τον κ. Κώστα Καρολίδη VERIA NET, για τη βιντεοκάλυψη της μουσικής παράστασης.

 

-Τον τοπικό τύπο ΛΑΟ και ΗΜΕΡΗΣΙΑ καθώς και τον ηλεκτρονικό τύπο  και όλες τις Ηλεκτρονικές Εφημερίδες, για τις συνεχείς αφιερώσεις  για το Γηροκομείο Βέροιας.

 

Τη Μουσική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας και Επίτιμος Πρόεδρος του Γηροκομείου Βέροιας κ.κ. Παντελεήμων, που με την Πρόεδρο του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας κ. Ευδοξία Μούρτζιου-Χατζηευστρατιάδου και την Πρόεδρο του γυναικείου Μουσικού Συνόλου «Μονόγραμμα» κ. Αλέκα Ανανιάδου-Βαφείδου προλόγισαν τη μουσική εκδήλωση, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κώστας Βοργιαζίδης, ο εκπρόσωπος της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, ο κ. Πέτρος Τσαπαρόπουλος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ο κ. Στέργιος Διαμάντης Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας, ο κ. Φώτης Καραβασίλης Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, πρόεδροι και μέλη τοπικών οργανώσεων και φορέων της πόλης μας, καθώς επίσης  και πλήθος συνδρομητών και φίλων  του Γηροκομείου Βέροιας, που με την παρουσία τους συντέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

             Από το Δ.Σ. του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής