breaking news Νέο

Δεν υπάρχει δημαρχία, που να κόβεται στα…τρία!

Δεν υπάρχει δημαρχία, που να κόβεται στα…τρία!

Στιγμές χαλάρωσης στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας, την περασμένη Παρασκευή 27 Απριλίου, όταν ο Κώστας Καλδάρας πρότεινε τη δημιουργία «καλλιτεχνικής κοινότητας» στο δήμο. «Είναι σκέψη που έχει χρόνια εμπειρίας και κτισίματος, με ορμητήριο το ΕΣΠΑ. Για μας ο πολιτισμός δεν είναι ο τίτλος στην ουρά κάθε δήλωσης, αλλά πηγή ζωής. Πολλοί δήμοι έχουν αναγάγει τον τόπο τους σε πρωταγωνιστή αντίστοιχων δραστηριοτήτων. Τα Τρίκαλα έλαβαν 1,5 εκ., για να κάνουν μουσείο πολιτισμού.  Λείπει από τη Νάουσα μια καλλιτεχνική συνεργασία. Έχουμε πολλά παλιά εργοστάσια και κτίρια. Να συνυπάρχουν άνθρωποι όλων των ηλικιών, δημιουργώντας τέχνες. Να γράψει ο δήμαρχος ένα τραγούδι και τους στίχους κάποιος άλλος από εδώ», είπε στην εισήγησή του ο δημοτικός σύμβουλος της «Κοινωνίας Πολιτών», γιος του μεγάλου Απόστολου Καλδάρα.

«Τα είπαμε κατ΄ ιδίαν, υπάρχει και διάθεση και πρόταση. Στηρίζουμε στο μέγιστο βαθμό τον πολιτισμό του τόπου . Είναι σημαντική η ανάπτυξη συνεργειών μεταξύ των διαφορετικών δρώντων», είπε ο δήμαρχος, τονίζοντας ότι σίγουρα δεν μπορεί να… τραγουδήσει, αλλά μπορεί να το κάνει καλύτερα ο Τάσος Καραμπατζός.

«Θα χτυπώ εγώ το νταούλι και εσείς θα χορεύετε», συνέχισε, στον ίδιο εύθυμο τόνο, η Δώρα Μπαλτατζίδου.

«Αυτό είναι κλεμμένο από τον Τσίπρα», της είπε ο δήμαρχος.

Πάντως, για να συμπληρώσουμε τη χαλάρωση, θα προτείναμε στο Νίκο Κουτσογιάννη να γράψει τους… στίχους ενός τραγουδιού, που θα μελοποιήσει ο Κώστας Καλδάρας και θα τραγουδήσει ο Τάσος Καραμπατζός! Σίγουρα όχι βέβαια το…δεν υπάρχει δημαρχία, που να κόβεται στα.. τρία!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής