breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Άβε σύντροφοι. Οι αντιναύαρχοι σας χαιρετούν!

 

Μεγάλες μέρες ξημερώνουν στη χώρα μας, μετά την προαγωγή της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας σε αντιναύαρχο από τον Πάνο τον ψεκασμοκαμμένο!

 

Στο άκουσμα της αντιναυαρχοποίησης, αντέδρασε ο Καραγκιόζης και μετά από επίμονο αίτημά του στο ΥΠΕΘΑ, του απενεμήθη ο βαθμός του ναυάρχου, εν ενεργεία.

 

Θα πείτε, γίνεται να γίνει ο Καραγκιόζης ναύαρχος; Εδώ έγινε ρε ο Πάνος υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο Καραγκιόζης δεν αξίζει να γίνει ναυαρχούκος;

 

Και αφού έλαβε προαγωγή ο Καραγκιόζης, με τη σειρά του προήγαγε το Μπάρμπα Γιώργο σε ανθυποδεκανέα.

 

Την Υπολοχαγό Νατάσα σε Υποστράτηγο ε.α και διευθύντρια του 2ου Επιτελικού Γραφείου του ΓΕΕΘΑ.

 

Το λοχαγό Ψάχο σε στρατηγό, με ειδικότητα στον «άγνωστο πόλεμο».

 

Το Συνταγματάρχη Βαρτάνη, σε αρχιστράτηγο των Ενόπλων μας Δυνάμεων, εναντίον των αναρχοκομουνιστοληστοσυμμοριτών.

 

Τη Τζούλια Αλεξανδράτου σε χειρίστρια σαμπάνιας, με το βαθμό του ΕΠΟΠ Λοχία στρατιωτικής μουσικής, με ειδικότητα το..νταούλι, άντε, γιατί άλλο περιμένατε να γράψω πονηρούληδες, κολλητάρια του γιου του Ζαγορίτη.

 

Τον υπολοχαγό Δημήτρη Νικολάου, κατά κόσμον Κώστα Πρέκα, σε στρατάρχη του σχεδίου «Πυρσός» σε Γράμμο και Βίτσι, με επιτελάρχη το Στέφανο Χίο, που προάγεται στο βαθμό του ανθυπαρβυλοφύλακα.

 

Επίσης  προάγει τον οπλαρχηγό Δημήτριο Νενέκο, κατ΄ εντολή του Ομέρ Βρυώνη και του Δράμαλη, σε αρχικαπετάνιο.

 

Τον Εφιάλτη, κατ΄ εντολή του Τζέφρεϊ Πάιτ, σε αντισυνταγματάρχη της αντικατασκοπείας του Λεωνίδα.

 

Διατάσσει ακόμη. Τον υποβιβασμό στο βαθμό του στρατιώτη του Στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα για αντικαθεστωτική δράση, εναντίον της «Αυριανής» και του Kontra Channel.

 

Την προαγωγή του Άρη Βελουχιώτη σε καπετάνιο Ρούμελης και Μωριά, για την απόφασή του να συνεργαστεί με το Βαξεβάνη στο Ντοκουμέντο, αποκαλύπτοντας τις οφ-σορ εταιρείες της Ψαρρού.

 

Τέλος δε, απονέμει το παράσημο της ανδρείας Α΄ Τάξεως στο Χατζηαββάτη, κατά κόσμον Λάκη Λαζόπουλο, για το σημαντικό έργο που προσέφερε στην κατάποση του τρίτου μνημονίου, χωρίς βαζελίνη, από τον κοσμάκη.

 

Με αυτά και με τα άλλα, ζήτω η Τρίτη Διεθνής, συντρόφισσες και σύντροφοι της κυβερνώσας αριστεράς. Κοιτάξτε να τη γιορτάσετε στη Σούδα, μαζί με τους συντρόφους του 6ου στόλου των ΗΠΑ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής