breaking news Νέο

Πάει για τη νίκη της χρονιάς ο Φίλιππος!

Πάει για τη νίκη της χρονιάς ο Φίλιππος!

Οι παίκτες του Φιλίππου υποχρεούμενοι να κάνουν το ρεπό τους την περασμένη Κυριακή στην διεξαχθείσα 23η αγωνιστική, επανήλθαν στις προπονήσεις από την Δευτέρα προετοιμαζόμενοι για την κόντρα της προσεχούς Κυριακής με τον Φαίακα Κέρκυρας, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής.

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας εφ΄οσον κερδίσουν, θα έχουν αναδειχθεί πρωταθλητές στον 3ο όμιλο της κατηγορίας, δεδομένου ότι στην αμέσως επόμενη αγωνιστική (25η) ο Φαίακας θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, υποχρεούμενος με την σειρά του να κάνει το ρεπο του!

 

Κατασκοπία, μέσω βίντεο, του Φαίακα

Επί του παρόντος, πάντως, αυτό που δείχνει να απασχολεί τον Δημήτρη Γκίμα και τους παίκτες του είναι το πως θα καταφέρουν να... εκμηδενίσουν τον αντίπαλο τους, αναφορικά με τον τρόπο ανάπτυξης του, και δη τον εκτοπισμό του παίκτη - κλειδί Περούλη, όπως και το να κατασθεί δυνατό να μπορέσουν να κόψουν το τρανζίσιον του Φαίακα, παρακολουθώντας στο βιντεο τον αγώνα του αντιπάλου τους στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Νίκη Βόλου, στην προσπάθεια τους να φθάσουν στην κατάκτηση του ποθητού δίποντου στο Κυριακάτικο ντέρμπι.

 

Νέο φιλικό με Χαλκηδόνα

Ο Φίλιππος, μετά το φιλικό στο διάστημα της περασμένης εβδομάδας απέναντι στη Γέφυρα, χθες βρέθηκε αντιμετωπος της Χαλκηδόνας εκτός έδρας, με τον Δημήτρη Γκίμα να προβαίνει σε νέα πιο ασφαλή συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του.

 

Περιμένουν γεμάτο γήπεδο

Παικτες και προπονητής του Φιλίππου είναι βέβαιο πως θα δώσουν το κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς σ’ ένα γεμάτο γηπεδο. Ο κόσμος δίνει σημαντική ώθηση στους αθλητές, κάτι που το αναφέρουν σε καθε ευκαιρία.

• Τέλος να θυμίσουμε ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Φίλιππος είχε υποστεί την ήττα με 71-64, η οποία προηλθε κυρίως από την κακή παρουσία της ομάδας στην τρίτη περίοδο, που έδωσε την δυνατότητα στους Κερκυραίους να πάρουν μια διαφορά στο σκορ.

του ΠΑΥΛΟΥ ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής