breaking news Νέο

Το «αντίο» της Μαρίας Παπαδοπούλου!

Το «αντίο» της Μαρίας Παπαδοπούλου!

Δεν ήταν μόνο το ότι ο εντός έδρας αγώνας με το Καματερό σηματοδότησε το φινάλε της φετινής κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος χαντμπολ της Α1 Γυναικών, αλλά και το τελος μιας αξιομνημόνευτης πορείας στο άθλημα της αθλήτριας Μαρίας Παπαδοπούλου!

Σε ηλικία 39 ετών (γεννημένη το 1979) η πλεϊ μέϊκερ Μαρία Παπαδοπούλου αποφάσισε να... κρεμάσει τα παπούτσια της, έχοντας να θυμάται πάμπολες επιτυχίες και πολλές όμορφες στιγμές στο χαντμπολ, ένα άθλημα με το οποίο δέθηκε σε... υπερβολικό βαθμό!

Εχοντας κάνει τα πρώτα της βήματα στην ομάδα της γενέτειρας της, στη Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας, η Μαρία Παπαδοπούλου μεταπήδησε στον Φίλιππο Βέροιας στον οποιο και ολοκλήρωσε την καριέρα της, αφου μεσολάβησε και μια παρουσία χρόνων σε ΠΑΟΚ, Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών και Αναγέννηση Αρτας και βέβαια στις Εθνικές ομάδες.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί οτι το ταλέντο της Μαρίας Παπαδοπούλου διαγνώσθηκε από πολύ νωρίς, και δη από ομάδα της Γερμανίας που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της χώρας της και επεδίωξε να την αποκτήσει.

Πλην όμως η Νικομηδιώτισσα παίκτρια προτίμησε να μείνει στα... πάτρια εδάφη. Κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα, του οικογενειακού περιβάλλοντος της και του αθλήματος, τα οποια και έσπευσαν να μοιραστούν μαζί της την απόφαση αυτή, μετά το ματς με το Καματερό.

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής