breaking news Νέο

4 θέματα απασχόλησαν τη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Βέροιας

4 θέματα απασχόλησαν τη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Βέροιας

Τέσσερα θέματα περιελάμβανε το «μενού» της χθεσινής τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βέροιας, της οποίας προήδρευσε ο Θεόφιλος Κορωνάς και παρόντα ήταν τα μέλη Γιώργος Γουλτίδης, Γιώργος Ορφανίδης, Ηλίας Τσιφλίδης, Γιώργος Σοφιανίδης και Δημήτρης Τραπεζανλής.

• Σ' ό,τι αφορά στο πρώτο θέμα, έγινε ομόφωνα δεκτή η εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τον καθορισμό ΟΓ-ΡΓ στα ΟΤ 94δ και 94ε και της οδού που διαχωρίζει το ΟΤ 94δ, 94ε με τα ΟΤ 94β, 94γ, 94 (ΔΚ Μακροχωρίου).

• Το 2ο θέμα αφορούσε στην ανάκληση ή μη αδείας και λειτουργίας επιχείρησης - αναψυχής κλειστού παιδότοπου , επί της Λεωφόρου Στρατού 33 και επιβολή διοικητικών μέτρων. Στο οποίο και τελικά δόθηκε αναβολή («λευκή» ψήφο έδωσε ο Γιώργος Σοφιανίδης), προκειμένου να συζητηθεί στην προσεχή συνεδρίαση της ΕΠΖ, που έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Μαΐου.

• Το 3ο θέμα αναφερόταν στην ανάκληση ή μη αδείας ίδρυσης και λειτουργίας επιχείρησης μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πρόχειρου γεύματος επί της Παναγή Τσαλδάρη 38. Τα μέλη της ΕΠΖ, λαμβάνοντας γνώση ότι έχουν τακτοποιηθεί και οι 5 παραβάσεις που υπήρξαν, προχώρησαν στην απόφαση της μη ανάκλησης αδείας ίδρυσης και λειτουργίας της εν λόγω επιχείρησης.

• Όσο για το 4ο θέμα της συνεδρίασης της ΕΠΖ, και αυτό αφορούσε στην ανάκληση ή μη αδείας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος καφετέριας επί της Ανοίξεως 100. Επί του θέματος, τα μέλη της ΕΠΖ συμφώνησαν στο να δοθεί αναβολή και να εξετασθεί στην επόμενη συνεδρίαση αυτής. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ψηφοφορία, τόσο του 3ου, όσο και του 4ου θέματος, δεν συμμετείχε ο Ηλίας Τσιφλίδης, ο οποίος και είχε αποχωρήσει από την αίθουσα της συνεδρίασης της ΕΠΖ.

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής