breaking news Νέο

Μεγάλες επιτυχίες του ΑΟΡΓ Βέροιας στους διεθνείς χορευτικούς αγώνες «SALONICA OPEN»

  • Μεγάλες επιτυχίες του ΑΟΡΓ Βέροιας στους διεθνείς χορευτικούς αγώνες «SALONICA OPEN»
  • Μεγάλες επιτυχίες του ΑΟΡΓ Βέροιας στους διεθνείς χορευτικούς αγώνες «SALONICA OPEN»

Πραγματοποιήθηκε & φέτος ο καθιερωμένος διαγωνισμός χορού «SALONICA OPEN» στο κλειστό γήπεδο της ΧΑΝΘ, στη Θεσ/νίκη. Ο ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ πήρε μέρος με τρεις ομάδες στο μοντέρνο χορό.

Εκπληκτική εμφάνιση & χρυσό μετάλλιο για τη χορευτική ομάδα HappyFeet του τμήματος της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ, στην κατηγορία junior (12-15 χρόνων).

Οι αθλήτριες της ΚΙΚΗΣ ΧΩΜΑΤΑ εκτέλεσαν θαυμάσια την εξαιρετική χορογραφία που εμπνεύστηκε & δίδαξε η εν λόγω υπεύθυνη χορογράφος – προπονήτρια όλων των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου. Πολύτιμη συμμετοχή στη διδασκαλία της χορογραφίας είχε και η προπονήτρια του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΝΤΣΗ. Η ομάδα αποτελείται από τις: 1)Χατζοπούλου Ειρήνη, 2)Ποζουκίδου Δέσποινα, 3)Πλατιώτη Βασιλική, 4)Ζαφειροπούλου Αθανασία, 5)Χριστοδουλοπούλου Βασιλική, 6)Ελευθεριάδου Χρύσα, 7)Στεργιάδου Αλεξάνδρα, 8)Τολίκα Άννα, 9)Λαμπροπούλου Ειρήνη, 10)Χιγκέρτα Μάνι, 11)Καζαντίδου Βασιλική, 12)Μήτσιου Χριστιάννα

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η πρωτοεμφανιζόμενη σε χορευτικούς αγώνες ομάδα M&U του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ στην κατηγορία juvenile (8-12 χρόνων). Η ομάδα αυτή είναι φοβερή. Ξεσήκωσε όλο το στάδιο με την εξαιρετική εκτέλεση της θαυμάσιας χορογραφίας της ΚΙΚΗΣ ΧΩΜΑΤΑ. Καταχειροκροτήθηκε με πολύ ενθουσιασμό, όχι μόνο από τους γονείς τους & τους φίλους του συλλόγου της πόλης μας, αλλά και από αντιπάλους φιλάθλους, αναγνωρίζοντας την αξία της και περιμένοντας με σιγουριά την πρώτη θέση & το χρυσό μετάλλιο. Το ασημένιο μετάλλιο ήταν επιτυχία, αλλά φάνηκε άδικο. Οι μικρές χορεύτριες του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ όμως το χάρηκαν και αυτό πέρασε στην ιστορία. Η ομάδα αποτελείται από τις: 1)ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, 2)ΚΑΤΣΑΜΑΚΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, 3)ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ, 4)ΟΝΙΑΝΙ ΝΟΥΤΣΑ, 5)ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΡΙΑΝΑ, 6)ΡΑΠΤΗ ΣΤΕΛΛΑ, 7)ΚΑΛΟΙΔΟΥ ΜΕΛΙΝΑ, 8)ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, 9)ΒΕΡΓΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, 10)ΓΙΟΒΑΝΟΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, 11)ΣΑΡΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, 12)ΤΣΑΚΕΡΗ ΕΙΡΗΝΗ, 13)ΞΑΦΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ, 14)ΜΟΥΡΝΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ, 15)ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, 16)ΒΟΓΙΑΤΖΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, 17)ΓΚΑΤΖΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, 18)ΤΟΥΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ, 19)ΖΩΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, 20)ΤΖΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ.

Η πολύ καλή δουλεμένη ομάδα MINIONS, που έχει πάρει πολλά μετάλλια στο παρελθόν, περιορίστηκε φέτος στην τέταρτη θέση στην κατηγορία junior. Αυτό την πείσμωσε και περιμένει τον επόμενο αγώνα, στο «ΚΑΒΑΛΑ OPEN», τέλη Ιουνίου, για να αποδείξει την αξία της. H ομάδα αποτελείται από τις : 1)Ατματζίδου Νεφέλη, 2)Γκέκα Σοφία, 3)Παπαδοπούλου Εύα, 4)Ηλιάδου Σοφία, 5)Σάρκα Κλαούντια, 6)Μουστακοπούλου Χρυσή, 7)Καπαλίκα Λία, 8)Χότζα Παυλίνα, 9)Μούσκα Δέσποινα, 10)Σιδηροπούλου Νικολέτα, 11)Κοντογουλίδου Αναστασία, 12)Μυλωνά Αλεξάνδρα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής