breaking news Νέο

Δημιουργία τμήματος νέων Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας

Δημιουργία τμήματος νέων Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας

Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, κατόπιν ανακοίνωσης της ΕΠΣ Ημαθίας και με σκοπό την αναβάθμιση των πρωταθλημάτων υποδομών (Νέων, Παίδων) σε συνάρτηση της μέχρι τώρα αξιόλογης πορείας του παιδικού τμήματος στο πρωτάθλημα της ένωσής μας, κατακτώντας επάξια τη 2η θέση και τη συμμετοχή στον τελικό της 13ης Μαϊου 2018, συνεχίζει στη συγκρότηση τμήματος Νέων, με συμμετοχή ποδοσφαιριστών που έχουν γεννηθεί τα έτη 2002- 2003 και 2004, καθώς και τη λειτουργία του παιδικού τμήματος με συμμετοχή ποδοσφαιριστών που έχουν γεννηθεί τα έτη 2005- 2006, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2018 - 2019.

Όσοι αθλητές επιθυμούν, μπορούν να ενταχθούν στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα με τη λήξη της κανονικής διάρκειας του παιδικού πρωταθλήματος, ώστε να μετέχουν στο ανάλογο τμήμα για προπονήσεις μέχρι τη λήξη της χρονιάς στο τέλος Ιουνίου.

Οι προπονήσεις για το τμήμα Νέων θα γίνονται κάθε Δευτέρα - Τετάρτη – Παρασκευή, στις 16:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την επίβλεψη του Τεχνικού υπευθύνου της ακαδημίας Κώστα Μουρτζίλα. 

Οι προπονήσεις για το Παιδικό τμήμα θα γίνονται κάθε Τρίτη – Πέμπτη, στις 16:30, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την επίβλεψη του προπονητή Ιωάννη Σουλιώτη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής