breaking news Νέο

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: Νάουσα - Αλεξάνδρεια - Τρίκαλα, η επόμενη ημέρα μετά τον υποβιβασμό

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: Νάουσα - Αλεξάνδρεια - Τρίκαλα, η επόμενη ημέρα μετά τον υποβιβασμό

Οι ομάδες της Ημαθίας με εξαίρεση τις τέσσερις που συμμετέχουν στα πλεϊ οφ και τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων που κατέκτησε το κύπελλο Ημαθίας και συνεχίζει στην δεύτερη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων (χθες Τετάρτη νίκκησε 2-0 στην έδρα του τον Ερμή Αμυνταίου) έχουν ολοκληρώσει την σεζόν και ήδη κάποιες από αυτές έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου.

Απο τις τρεις ομάδες που αγωνίζονταν στην Γ’ Εθνική και υποβιβάστηκε στα τοπικά πρωταθλήματα μόνο ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας εξακολουθεί να βρίσκεται σε “καλοκαιρινή νάρκη” και ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμη για να ξυπνήσει και να μπει και αυτός σε κανονικότητα.

Εξ άλλου η ομάδα της Αλεξάνδρειας τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε παρόμοιες καταστάσεις καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ύστερα από έναν οδυνηρό υποβιβασμό παρουσιάζει εικόνα διάλυσης ομως τελικά βρίσκει τον τρόπο και το κουράγιο να κάνει μια νέα αρχή. Το ίδιο θέλουμε να πιστεύουμε οτι θα ισχύσει και φέτος.

Σε εντελώς διαφορετικό επιπεδο κινείται ο γείτονας της Αλεξάνδρειας Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων παροτι και αυτός παρά τον εντυπωσιακό τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε το πρωτάθλημα την χρονιά που φθάνει στο τέλος της τελικά υποβιβάστηκε.

Σ’ αυτό σίγουρα είχε μεγάλη συμβολή και η κατάκτηση του κυπέλλου Ημαθίας και η συμμετοχή του στην δεύτερη φάση με μεγάλη μάλιστα επιτυχία.

Η αλήθεια βέβαια είναι οτι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα της ομάδας των Τρικάλων τα τελευταία χρόνια και την οδήγησε στην Γ’ Εθνική ο Τάκης Παπαδόπουλος, φρόντισε να βρει διάδοχη κατάσταση έγκαιρα και πριν ο ίδιος την αποχαιρετήσει διοικητικά, γιατί είμαστε βέβαιοι οτι θα παραμείνει με την ιδιότητα του συμβούλου δίπλα στην νέα διοίκηση. Πρόκειται για μια παρέα νέων ανθρώπων επικεφαλής της οποίας είναι ο γιος του Τάκη Παπαδόπουλου, που όπως αναφέραμε αποχωρεί από την προεδρία, Βασίλης ποδοσφαιριστής της ομάδας των Τρικάλων μέχρι πριν ένα χρόνο με προϊστορία μάλιστα και στις μικτές ομάδες της Ημαθίας.

Τα Τρίκαλα όπως αφήνει να διαρρεύσει η νέα διοίκηση τους, θα στηριχθούν σε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της περιοχής πλαισιωμένους από έμπειρους και καταξιωμένους στην κατηγορία και θα έχουν πρωταγωνιστικόρόλο και την νέα περίοδο.

Λύση όμως φαίνεται να βρίσκει και η Νάουσα παρότι και ο δικός της υποβιβασμός από την Γ’ Εθνική υπηρξε οδυνηρός και καθόλου φυσιολογικός.

Βέβαια η αλήθεια είναι οτι ήταν ελάχιστοι εκείνοι που πίστευαν ότι ο Απόστολος Μπέκας που στηρίζει τα τελευταία χρόνια με επιτυχία την ιστορική ομάδα της Νάουσας θα άφηνε την δικαιολογημένη, κατά την άποψη μας, πίκρα και απογοητευση που ένιωθε κυριως από τον τρόπο που υποβιβάστηκε η ομάδα, να τον παρασύρει μακριά της σ’ αυτήν την δύσκολη στιγμή που περνάει αφήνοντας την ακυβέρνητη. Απλά χρειάζονταν ένα στήριγμα για να συνεχίσει να προσφέρει στο ποδόσφαιρο της πόλης του και αυτό το στήριγμα βρέθηκε σε ένα σημαντικό κομμάτι ποδοσφαιριστών που φόρεσαν την φανελα της ιστορικής ομαδας σε ένδοξες εποχές οι οποίοι προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν στην νέα διοίκηση και μάλιστα από καίρια ποστα. Ετσι η ιστορική ομάδα θα συνεχίσει όπως ολα δείχνουν και τη νέα χρονια με τον Απόστολο Μπέκα επικεφαλής του ΔΣ και παλαίμαχους παίκτες της στην διοίκηση, έχοντας την ίδια με τα προηγούμενα χρονια φιλοσοφία: Ρόλο πρωταγωνιστικό στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της Ενωσης μας στο οποίο θα συμμετάσχει έχοντας ρόλο πρωταγωνιστικό και την επιστροφή στην Γ΄ Εθνική και παράλληλη αξιοποίηση των νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τις Ακαδημίες της πόλης και όχι μόνο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής