breaking news Νέο

Το σκάνδαλο με τα φάρμακα υψηλού κόστους-ΦΥΚ, άρθρο του Αργύρη Φουκαλά

Το σκάνδαλο με τα φάρμακα υψηλού κόστους-ΦΥΚ, άρθρο του Αργύρη Φουκαλά

Σκάνδαλο; Ποιο σκάνδαλο…ότι επαναλαμβάνεται πλέον είναι καθ’ έξιν και συνήθεια…άρα μη σκάνδαλο.

Ίδιο κύκλωμα εντοπίσθηκε με κοινά μέλη και πριν 14 περίπου χρόνια σε νοσοκομείο της  Λεωφόρου…άρα και τους ήξεραν και το «κόλπο» γνωστό!, και οι φαρμακοποιοί γνωστοί και οι γιατροί-νοσηλευτές και του κοινού ποινικού δικαίου για άλλες «καλές πράξεις»….

Και οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι δεν είναι το μόνο…

 

Όμως τίποτε δεν είναι τυχαίο…το κράτος και ο ΕΟΠΥΥ κατ’ επέκτασιν αφαίρεσαν την ύλη των ΦΥΚ από το μόνο αρμόδιο να τα διακινεί στους ασθενείς, ειδική και πονεμένη κατηγορία αυτών, όπως οι καρκινοπαθείς, τον Έλληνα φαρμακοποιό και θέλησαν με δημοσίους υπαλλήλους να γίνουν αυτοί οι τελικοί χορηγοί !!, για να γλυτώσουν κάποια ψίχουλα χάνουν τώρα εκατομμύρια!!

Ενώ πολλοί από αυτούς στερούνται τα απαραίτητα για τη θεραπεία τους!

 

Τα αποτελέσματα γνωστά εκτός από την ταλαιπωρία αυτών των πονεμένων και ταλαιπωρημένων ανθρώπων να τα παίρνουν μόνο από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ με αναμονή [πάλι Αθήνα-Θεσσαλονίκη ευνοημένοι, με λιγότερη ταλαιπωρία], ο τεράστιος αυτός τζίρος στα δαιδαλώδη και κλειστά κυκλώματα της ελληνικής γραφειοκρατίας κατέστη πειρασμός και ιδού τα αποτελέσματα…

 

 Τα μέλη της μαφίας λοιπόν είχαν στρατολογήσει «μαϊμού» καρκινοπαθείς, που έπαιρναν τα σκευάσματα και στη συνέχεια τα παρέδιδαν στα μέλη της σπείρας. Αυτοί έπαιρναν ένα καλό «μεροκάματο» για τις υπηρεσίες τους...«όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος»…

 

Κι όμως αυτά δεν επηρέασαν καθόλου και ο Διοικητής του ΕΟΠΥΥ «πήρε τη διάκριση του Ευρωπαίου μάνατζερ της χρονιάς»!

 

  Όπως και να έχει το θέμα αυτό δεν παύει να είναι μια διάκριση για τον κ. Μπιρσίμη, που, αν και είναι στο Δημόσιο τομέα, κατόρθωσε να προσθέσει πόντους στο βιογραφικό του.

 

Αλλά είναι τυχερός που κλήθηκε να εφαρμόσει αυτό που ήξερε, αν …και αυτό δεν είχε καμιά σχέση με τις σοσιαλιστικές θολούρες του προεκλογικού ΣΥΡΙΖΑ.

 

Και πρέπει να το πούμε ότι ο προεκλογικός ΣΥΡΙΖΑ δεν ήξερε τι εστίι νεοφιλελευθερισμός και για αυτό ήταν ενάντια.

 

Αλλά από τη στιγμή που τον έμαθε, τέλος. Ενθουσιάστηκε τόσο, που έγινε ένας από τους καλύτερους μαθητές του Friedman.

 

Συνεχίστε κκ κυβερνώντες το έργο των προκατόοχων σας…

 

Παραδώστε το μεγαλύτερο τζίρο παγκοσμίως του φαρμάκου μετά τα όπλα και τα ναρκωτικά σε κράτος και πολυεθνικές και ας φάνε με χρυσά κουτάλια, ας μην εκπλήσσεστε όμως για όσα συμβαίνουν και θα χειροτερεύουν.

 

Αργύρης Φουκαλάς

Φαρμακοποιός


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής