breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Το κάνει ο Mark Zuckerberg, γιατί λοιπόν όχι και εσύ...

Για κάποιους παράνοια, για άλλους πραγματικότητα. Ένας ειδικός εξηγεί τους λόγους, για τους οποίους καλό είναι να βάζουμε ταινία στην κάμερα του υπολογιστή μας.

«Δεν πρόκειται για παράνοια! Έχουμε δει περιπτώσεις ανθρώπων, όπου μπορούν να χακάρουν τον υπολογιστή και να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα. Ακόμα και αν έχετε κάμερες μέσα στο σπίτι ή στο εξωτερικό του, χάκερς μπορούν με ευκολία να δουν τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι σας…», δηλώνει ο Liam O’ Murchu, ειδικός διαδικτυακής ασφάλειας.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Mark Zuckerberg βάζει ταινία στους προσωπικούς του υπολογιστές. «Ο Mark Zuckerberg έχει σίγουρα παραπάνω πληροφορίες από έναν κοινό άνθρωπο στον υπολογιστή του. Είναι ένας στόχος, που πολλοί χάκερς θα ήθελαν να χακάρουν, είτε από άλλες παρόμοιες εταιρείες, είτε ακόμα και από κυβερνήσεις. Για αυτό, για το συγκεκριμένο άτομο δεν είναι καθόλου παρανοϊκό να βάζει ταινία!», συμπληρώνει.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις, στις οποίες χάκερς έχουν καταφέρει να έχουν πρόσβαση σε κάμερες σπιτιού, βγάζουν φωτογραφίες από προσωπικό υλικό και ύστερα τους εκβιάζουν ότι θα το δημοσιεύσουν. «Έχουμε δει πολλές φορές να εκβιάζουν ζευγάρια με φωτογραφίες τους από την κρεβατοκάμαρά τους και ύστερα οι χάκερς να έχουν να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη με αυστηρές ποινές», καταλήγει.

Το ίδιο σίγουρα ισχύει και για τα κινητά τηλέφωνα, που οι περισσότεροι δεν τα αποχωρίζονται ούτε στην…κρεβατοκάμαρα!

*****

Η ταμίας της έλεγε πόσο χαριτωμένο είναι το μωράκι της, εκείνη όμως δεν φαινόταν και πολύ καλά... Η άμεση αντίδρασή της έσωσε το μωρό.

Μόλις είχε ανοίξει το μαγαζί της στην πόλη Denver του Κολοράντο η Rebecca Montano και όλα κυλούσαν ομαλά, όμως αυτή δεν ήταν μία συνηθισμένη μέρα σαν όλες τις άλλες.

Η Rebecca ήταν έτοιμη να εξυπηρετήσει τους πρώτους της πελάτες, εκ των οποίων, μία νεαρή μητέρα με το μωρό της. Η μητέρα πήγε στο ταμείο, για να πληρώσει τα προϊόντα που θα αγόραζε, όμως κανείς δεν περίμενε τι θα ακολουθούσε.

Το μωρό αμέσως τράβηξε το βλέμμα της Rebecca και εξέφρασε στη μητέρα πόσο όμορφο και χαμογελαστό είναι. Εκείνη όμως δεν αντέδρασε φυσιολογικά. Δεν της απάντησε και το βλέμμα της φαινόταν χαμένο. Η νεαρή μητέρα δεν την απέφυγε επίτηδες, απλά είχε αρχίσει να χάνει τις αισθήσεις της.

Τα μάτια της πήγαν να κλείσουν τελείως και λίγο πριν χάσει την ισορροπία της, η Rebecca άρπαξε το μωρό, για να μην πέσει μαζί με τη μητέρα της. Αμέσως, η ταμίας ζήτησε βοήθεια από τους υπόλοιπους πελάτες και κάλεσε ασθενοφόρο. Η άτυχη μητέρα έλαβε τις πρώτες βοήθειες και βρήκε και πάλι τις αισθήσεις της. Άτυχη μεν, αλλά τυχερή δε, χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά της Rebecca… Τύχη βουνό για το μικρό αγγελούδι και τη μητέρα, που μέσα στην ατυχία της γλίτωσε τα χειρότερα.

*****

Και ποιος δεν θα ήθελε να μείνει μέσα στην 60 εκατ. δολαρίων έπαυλη του Ντουμπάι. Για κάποιους είναι ο ορισμός του επίγειου παράδεισου...

Βρίσκεται στη νήσο Παλμ Τζουμέιρα του Ντουμπάι και είναι ένα από τα πιο ονειρικά σπίτια ολόκληρου του κόσμου. Μόλις δείτε το εσωτερικό και το εξωτερικό του σπιτιού θα καταλάβετε το λόγο.

11 κρεβατοκάμαρες, 11 μπάνια, ένας ολόκληρος κινηματογράφος, μια κουζίνα ικανή να χωρέσει όσα θα ήθελε ένας τοπ σεφ, 4 τζάκια, ιδιωτικό κλαμπ, 2 πισίνες, ένα τεράστιο πάρκινγκ που χωρά 14 αυτοκίνητα και ένας μεγάλος κήπος με φοίνικες που καταλήγει στην εξωτική παραλία είναι όλα όσα περιέχει αυτό το παραδεισένιο σπίτι.

Το Παλμ Τζουμέιρα έχει μήκος πέντε χιλιόμετρα, πλάτος πέντε χιλιόμετρα και είναι φτιαγμένο από ένα δισεκατομμύριο κυβικά πόδια άμμου και βράχων. Κόστισε 10 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ οι πρώτες 2.000 ιδιοκτησίες στο Παλμ Τζουμέιρα πωλήθηκαν μέσα σε δέκα ημέρες.

Τέτοια ακούν οι Έλληνες μεσίτες και τρελαίνονται….

*****

Ονομάζεται Avolato και δεν είναι ένα απλό παγωτό αβοκάντο, αλλά μία ολόκληρη εμπειρία για τον πελάτη.

Στο πολυκατάστημα Selfridges του Λονδίνου σερβίρεται ένα αβοκάντο, όπως δεν το έχετε ξαναδεί. Δεν έχει την κλασική λιπαρή γεύση, που έχετε στο μυαλό σας, αλλά μία πολύ πιο γλυκιά και παγωμένη.

Καλά καταλάβατε, είναι παγωτό! Ο λόγος που μοιάζει τόσο πολύ στο κανονικό αβοκάντο, είναι το γεγονός ότι οι ζαχαροπλάστες του Snowflake Luxury Gelato του πολυκαταστήματος, το φτιάχνουν μέσα στη φλούδα ενός κανονικού αβοκάντο. Όλο το εσωτερικό όμως αποτελείται από δύο διαφορετικές γεύσεις παγωτού, αβοκάντο παγωτό με λεμόνι και σιρόπι και από μπάλα καρυδιού και φυστικοβούτυρου, που λειτουργεί ως ο καρπός του.

Ονομάζεται Avolato από το Avocado και το Gelato (παγωτό) και είναι το νέο τρεντ στο Λονδίνο. Η ιδιοκτήτρια, Silvia Gaetta δηλώνει στην κάμερα του Insider: «Τα αβοκάντο είναι 100% φρέσκα. Δεν θέλαμε απλά να φτιάξουμε ένα παγωτό αβοκάντο, αλλά να προσφέρουμε μία εμπειρία στον πελάτη μας. Για αυτό μας ήρθε η ιδέα να χρησιμοποιήσουμε τη φλούδα του και να το σερβίρουμε σε φύλλο από μπαμπού, έτσι ώστε να εκπλήσσει τον πελάτη».

Πάνω από 100 avolatos πωλούνται κάθε μέρα στο ζαχαροπλαστείο και κοστίζουν 11 περίπου ευρώ το ένα!

Mπρρρρρρρρ παγώσαμε……..

*****

Μια βδομάδα μετά το γάμο, η γυναίκα ξυπνάει τον άντρα της, πριν καλά καλά χαράξει.

- Αγάπη μου, έμαθα τα ευχάριστα νέα και σε ξύπνησα άρον άρον να σου τα πω. Σε λίγο καιρό θα είμαστε τρεις στο σπίτι.

Παρά το άγριο ξύπνημα, ένα τεράστιο χαμόγελο ευτυχίας σχηματίζεται στο πρόσωπο του άντρα.

- Αλήθεια κούκλα μου; Είσαι σίγουρη για το χαρμόσυνο αυτό νέο;

- Ναι, διάβασε το τηλεγράφημα που μόλις μου ήρθε:

- «Έρχομαι απόψε με το τρένο των δέκα STOP Φιλιά STOP Η μαμά σου STOP».


η ταμίας πιάνει το μωρό και τη μητέρα που λιποθυμάει
60 εκατ. δολαρίων έπαυλη του Ντουμπάι
παγωτο αβοκάντο
ζευγάρι

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής