breaking news Νέο

3η Νικήτρια η Παυλίδου Θένια στα διπλά του Πανελλαδικού Πρωταθλήματος tennis Ε1 στη Θεσσαλονίκη

  • 3η Νικήτρια η Παυλίδου Θένια στα διπλά του Πανελλαδικού Πρωταθλήματος tennis Ε1 στη Θεσσαλονίκη
  • 3η Νικήτρια η Παυλίδου Θένια στα διπλά του Πανελλαδικού Πρωταθλήματος tennis Ε1 στη Θεσσαλονίκη

Η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Βέροιας ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΘΕΝΙΑ αγωνίσθηκε αυτήν την εβδομάδα 4-8 Μαΐου 2018 στη Θεσ/νίκη, στο πολύ δυνατό τουρνουά κατηγορίας Ε1 της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντ/ρισης,  στα κορίτσια κάτω των 18 ετών.

Με συμπαίκτρια στα διπλά την Αγγελάκη Νικολέτα, από τον Ο.Α. Νίκαια Λάρισας  και με σαρωτικές νίκες, έφθασαν στον ημιτελικό.

Με αντίπαλες τις Σταματογιαννοπούλου Β. (Ο.Α. Κερατσινίου) και Γρίβα Β. (Αίολος Ατ. Ίλιου) και αποτέλεσμα 46 36, κατέκτησαν την 3η Θέση των διπλών του πρωταθλήματος.

Την ίδια εβδομάδα στο ίδιο πρωτάθλημα Ε1, αγωνίσθηκε στα προκριματικά στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 14 ετών η ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ .

Παράλληλα τις ίδιες ημερομηνίες στο Ε4 συμμετείχαν από τον Όμιλο : Στην κατηγορία ΑΚ 12 η ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΕΛΕΝΗ και ο ΤΣΟΥΛΤΣΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ.

Στην κατηγορία Α14 ο ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΣΠΟΕΛ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ και ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ.

Την Κυριακή 6 Μαίου 2018 στο 2ο Ατομικό Προπαιδικό Πρωτάθλημα Κ.Δ. Μακεδονίας στη Νάουσα, η ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΣΠΟΕΛ ΚΑΤΙΑ σάρωσε για μια ακόμη φορά και μην αφήνοντας περιθώρια στις αντιπάλους της, ανακηρύχθηκε 1η στα κορίτσια κάτω των 10 ετών.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου Αντ/ρισης Βέροιας, το προπονητικό team και ευχές για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στην δουλειά όλων.


όμιλος αντισφαίρισης Βέροιας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής