breaking news Νέο

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ : Με Τρίκαλα ή Γιάννενα το τρίτο ανοιξιάτικο φιλικό

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ : Με Τρίκαλα ή Γιάννενα το τρίτο ανοιξιάτικο φιλικό

• Μετά τις φιλικές αναμετρήσεις με Γουμένισσα και Ηρακλή Θεσ/νικης, ο σύλλογος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια προγραμματίζει το τρίτο του στη σειρά φιλικό παιχνίδι που επιθυμεί να δώσει στην ανοιξιάτικη περίοδο.

• Το οποίο πρόκειται να είναι ή με τα Τρίκαλα Θεσσαλίας στον κάμπο (που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες) ή με τα Γιάννενα, με τον πρόεδρο και “κάπταιν” των “κυανέρυθρων” της Βέροιας Τάκη Παπατζίκο να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σε διαρκή επικοινωνία με παλαιμάχους παίκτες των δυο προαναφερομένων ομάδων.

• Το πόσο μεγάλη και η αγαπημένη οικογένεια είναι η Βέροια, αποδεικνύει και η παρουσία πρωην παικτών της στα ματς που δίνει η ομάδα των παλαιμάχων της. Ετσι, ανάμεσα σ’ όσους βρέθηκαν τη Δευτέρα το απόγευμα στο γήπεδο της Ν. Νικομήδειας για το φιλικό με τις παλιές δόξες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης υπήρξαν και οι Ζήσης Μήττας και Χρήστος Πάζος, που ήρθαν από την Νάουσα, και ο Αγγελος Σπυρίδων, που έκανε το ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη στη Ν. Νικομήδεια και έφυγε λίγο πριν την ληξη του α’ μέρους πάλι για την συμπρωτεύουσα, όπου και επρόκειτο να μιλήσει σε αθλητική εκδηλωση!

• Την επιθυμία του να αγωνίζεται στα φιλικά των παλαιμάχων της Βέροιας εξέφρασε ο Βετεράνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Εδεσσαϊκού Δημήτρης Σταφυλλίδης, ο οποίος έδωσε και το... ερέθισμα στον Τάκη Παπατζίκο για φιλικό των “κυανέρυθρων” με τους Βετεράνους του “Δικεφάλου” του Νότου!

• Ξαφνικές φήμες εκαναν λόγο για κωουτσάρισμα των παλαιμάχων της Βέροιας  από δω και περα με δίδυμο Χατζάρα (φωτο) - Αναστόπουλο, όμως ο τελευταίος σε τηλεφωνική επικοινωνία που ειχε με τον “Χατζό” ήταν αφοπλιστικός: «Γιώργο, άνδρες είμαστε, παντελονια φοράμε, συνεχίζεις κανονικά μόνος σου.

Είσαι ο αναμορφωτής της ομάδας των Παλαιμάχων της Βέροιας».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής