breaking news Νέο

Νικόπολη-Φίλιππος 66-60 στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος

Νικόπολη-Φίλιππος 66-60 στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος

Με σκορ 66-60 ηττήθηκε η ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα προηγήθηκε στο 10' με 15-21, στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 32-29.

Στο 30' η ομάδα της Βέροιας πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ 47-51, αλλά τον τελευταίο λόγο είχαν οι παίκτες του Μυριούνη, που κατάφεραν να πάρουν τους βαθμούς της νίκης με τελικό σκορ 66-60.

 

Διαιτητές: Λελούδας – Κοντογιάννης

 

Τα δεκάλεπτα: 15-21, 32-29, 47-51, 66-60

 

Νικόπολη (Μυριούνης): Βαγενάς 10, Αργυρός 2, Σουλιώτης, Τσιτσώνης 6, Σταμούλης, Κακιούζης 15, Παπαμιχαήλ, Γεωργάκης 2, Νίκας 7, Μακρόπουλος 9, Μπέλλος, Μπάλλας 15.

 

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας): Τόκας Α., Τσεσμετζίδης, Τόκας Π., Βάλλιος 7, Τσιακλαγκάνος 5, Μαρκόπουλος 5, Καβαργύρης, Κοθράς, Παραπούρας 16, Σουτζόπουλος 19, Καντάρκος 8.

 

Γκίμας  : «Δώσαμε χώρο και χρόνο σε όλα τα παιδιά»

 

Μετά το τέλος του αγώνα Νικόπολη Πρέβεζας - Φίλιππος Βέροιας ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε : «Φτάσαμε λοιπόν στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι για φέτος. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Πρέβεζας για την άψογη φιλοξενία της και να τη συγχαρούμε για τη δίκαιη νίκη της. Το ίδιο πρέπει να συγχαρούμε  τους διαιτητές τους κυρίους Λελούδα και Κοντογιάννη.

Από την πλευρά μας είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο και χώρο σε όλα τα παιδιά μας. Χρόνο που δικαιούνταν έπειτα από μια μεγάλη προσπάθεια, και ταυτόχρονα αγωνιστήκαμε και χωρίς τον Κοθρά.

Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από κανέναν, αφού όλοι προσπάθησαν και με το παραπάνω για τη νίκη. Πάμε τώρα για το τελευταίο μας παιχνίδι την Κυριακή στη Βέροια. Για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιστροφή της ομάδας μας στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ.

Γι αυτό ζητάμε από όλους όσους είναι δίπλα μας όλα τα τελευταία δύσκολα χρόνια και στάθηκαν δίπλα μας γεμίζοντας το γήπεδο με το Φαίακα να είναι παρόντες και την Κυριακή στην επίσημη στέψη του πρωταθλητή Φιλίππου Βέροιας»..


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής