breaking news Νέο

Και του χρόνου στην Γ’ Εθνική ο ΑΟΚ Βέροιας!

Και του χρόνου στην Γ’ Εθνική ο ΑΟΚ Βέροιας!

Το δικαίωμα να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στην Γ΄ Εθνική, έδωσε στον ΑΟΚ Βέροιας η νίκη του επι της (υποβιβασθείσας και παρουσιαζόμενης με 7 παίκτες στο ματς) ΓΕ Αγρινίου, την Κυριακή το απόγευμα στο “Δημήτριος Βικέλας”, στο ματς που διεξήχθη για την 25η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι “μπλε” με το δίποντο αυτό οριστικοποίησαν την παραμονή τους στην τέταρτη τη τάξει εθνική κατηγορία της ελληνικής καλαθοσφαίρισης και πλεον το τελευταίο ματς με τον Εύαθλο Πολυκάστρου εκτός έδρας αποκτά καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Στα του αγώνα, ο ΑΟΚ Βέροιας ανώτερος του αντιπάλου του είχε συνεχώς το σκορ με το μέρος του, στο οποίο και έδωσε διαστάσεις στο β’ μέρος, με το 83-64 να επικρατεί στο τέλος.

Αξίζει να αναφερθεί οτι ο 25χρονος τεχνικός καθοδηγητής του ΑΟΚ Βέροιας Κώστας Ηλιάδης έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους “παγκίτες” παίκτες. Και πιο συγκεκριμένα σε έφηβους και παίδες, όπως ο Ιωαννίδης, ο Καραθανάσης, ο Ορφανίδης και ο Χ. Βοργιαζίδης οι οποίοι τα πήγαν καλά, ενω μεταξύ των θεατών της συνάντησης υπήρξε και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης.

Δεκάλεπτα: 21-17, 48-31, 67-46, 83-64

ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ: Τρομπούκης 6, Καραθανάσης 4, Σισμάνης 20 (4), Γκανάς 7 (1), Βλάχος 11 (2), Μαυρίδης 5 (1), Ιωαννίδης 8 (2), Ορφανίδης, Λέφας 8 (1), Μπαρμπαρούσης 6, Βοργιαζίδης 3, Γιαννουζάκος 5 (1).

ΓΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Ντόλας 4 (1), Βακουφτσής, Βασιλείου 8, Μπαρούκας 36 (7), Σαπλαούρας 6 (2), Δάρλας 6 (1), Βούλγαρης 4.

του Παύλου Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής