breaking news Νέο

Νίκησαν τα φαβορί

Νίκησαν τα φαβορί

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ξεκίνησαν τα πλεϊ οφ της Α1 κατηγορίας της Ενωσης μας για την ανάδειξη της πρωταθλητριας, που διεξάγονται και στην περιοχή μας ύστερα απο 14 περίπου χρόνια.

Την νίκη και την πρόκριση για τον τελικό δυσκολώτερα από όσο ισως περίμεναν και οι ίδιοι πήραν οι γηπεδούχοι Νίκη Αγκαθιάς (έπαιξε το Σάββατο) και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (αγωνίστηκε την Κυριακή).

Η Νίκη Αγκαθιάς συγκεκριμένα έκαμψε την αντίσταση του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας με γκολ που πέτυχε στο 78’, ενω ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  βρέθηκε με τη συμπλήρωση του πρώτου 30λεπτου πίσω στο σκορ και κατάφερε να γυρίσει το αποτέλεσμα με γκολ που σημείωσε δυο λεπτά πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο και πέντε λεπτά πριν το 90’.

Οι δυο νικήτριες της πρώτης αγωνιστικής των πλεϊ οφ ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και Νίκη Αγκαθιάς θα βρεθούν αντιμέτωπες το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην έδρα του ΠΑΟΚ είναι το ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας καθώς είναι η ομάδα που κατέκτησε την πρώτη θεση του βαθμολογικού πίνακα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Σε αγώνα που δεν προβλέπεται παράταση αφού σε περίπτωση ισοπαλίας ή νίκης της φιλοξενούμενης ο τίτλος θα κριθεί σε ουδέτερο γήπεδο.

Ολα αυτά βέβαια, ενω περιμένουμε την απόφαση της πειθαρχικής επίτροπής που πιστεύουμε θα εκδοθεί πριν διεξαχθεί η συνάντηση ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας Νίκης Αγκαθιάς.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής