breaking news Νέο

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας - Ροδοχώρι 2-1 στα πλεϊ οφ της ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας - Ροδοχώρι 2-1 στα πλεϊ οφ της ΕΠΣ Ημαθίας

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας παρότι με την συμπλήρωση του πρώτου 30λεπτου βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε τελικά να γυρίσει το αποτέλεσμα κερδίζοντας με 2-1 το Ροδοχώρι, που πραγματοποίησε πολυ καλή εμφάνιση και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό κόντρα στη Νίκη Αγκαθιάς.

Το παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και του ΓΑΣ Ροδοχωρίου στη μεγαλύτερη διάρκεια του ήταν μοιρασμένο με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν όπως ηδη αναφέραμε το σκορ στο 30’ με απευθείας εκτέλεση φαουλ του Κοτζαχρήστου.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 43’ με σουτ μέσα από την περιοχή του Γ. Μπουκλά από παράλληλη σέντρα του Φωτιαδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ηταν αμφίρροπο με τις δυο ομάδες να δημιουργούν και να χάνουν ορισμενες πολυ καλές ευκαιρίες.

Τελικά πιο ψύχραιμος ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας κατάφερε να αξιοποιήσει μια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο 85’ με τον Μάριο Αργυρόπουλο που είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι είκοσι λεπτά νωρίτερα ύστερα από ασιστ και πάλι του Φωτιάδη και να πάρει την νίκη και την πρόκριση για τον τελικό.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελτζανίδης με βοηθούς τον Παρασίου και τον Χαλατζιούκα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Ευαγγελόπουλος, Μπεκτάς, Μπουκλάς Γ., Αθανασιάδης, Κουκλας Αρ., Καρατάσιος, Φωτιάδης, Ζωγράφος, Πατατούκας (66’ Αργυρόπουλος), Πετράϊ, Καραντουλαμάς (85’ Χαρισούδης).

ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ: Καζεπίδης, Κοτζαχρήστος, Τενεκετζί, Τσίλης, Αργυρίου, Μαγγίζης (66’ Μωϋσίδης), Ασλάνογλου, Ουέλινγκτον, Μπρέγκου (81’ Πέτγατζάης), Μουρουζίδης, Μπουρδάνος (74’ Ρίσσου).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής