breaking news Νέο

Σήμερα αποκτά διοίκηση ο ΓΑΣ

Σήμερα αποκτά διοίκηση ο ΓΑΣ

Σήμερα Τετάρτη 16 Μαΐου, εκδικάζεται στο πρωτοδικείο της πόλης μας, η αίτηση που κατέθεσαν δυο από τα παλαιότερα μέλη του, ο Δάνος Φιλιππίδης και ο Φιλάρετος Καζαντζίδης, για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης στον ΓΑΣ, αξιοποιώντας την εντολή που είχαν λάβει από την ανοιχτή συγκέντρωση που είχε πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο της Ελιάς με πρωτοβουλία των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Ετσι κι αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο και συγκεκριμένα αν δεν παρουσιαστεί κάποιος που να υποστηρίξει ότι υπάρχει ΔΣ τότε από σήμερα ο ΓΑΣ θα έχει και επίσημα διοίκηση. Διορισμένη από το πρωτοδικείο μεν και όχι εκλεγμένη από την Γενική του Συνέλευση όμως θα υπάρχει.

Η διοικηση που θα διοριστεί απο το πρωτοδικείο της Βέροιας σήμερα όπως επανειλημμένα έχει γραφεί, θα έχει την εντολή να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση για την εκλογή του πρώτου νόμιμου ύστερα από πολλά χρόνια ΔΣ στον ΓΑΣ.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι στην πρώτη ύστερα από μιάμιση περίπου δεκαετία, Γενική Συνέλευση του ΓΑΣ δεν μπορούν να συζητηθούν και άλλα θέματα πλην της εκλογικής διαδικασίας και είναι σίγουρο οτι θα συζητηθούν, κυρίως γύρω από την λειτουργία της ομάδας.

Αυτό όμως είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει τους υπεύθυνους αλλά και τον κόσμο της ομάδας αργότερα και αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι ο διορισμός νόμιμης πλεον διοίκησης στον ΓΑΣ από το πρωτοδικείο και οι πρωτοβουλίες εκτός από την συγκληση της Γενικής Συνέλευσης που θα λάβει αυτή.

 

ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τα δύο παλαιά μέλη του ΓΑΣ ο Φιλάρετος Καζαντζίδης και ο Δάνος Φιλιππίδης στην αίτηση που υπέβαλαν στο πρωτοδικείο για διορισμό διοίκησης στον ΓΑΣ, προτειναν για πρόεδρο της τον Κώστα Γκαβαϊσέ που είχε υπηρετήσει από το ίδιο αξίωμα την ομάδα και στην προηγουμενη δύσκολη περίοδο της πριν 18 περίπου χρόνια και την είχε βγάλει από το αδιέξοδο.

Για αντιπρόεδρο του ΔΣ πρότειναν ένα άλλο επίσης πρώην μέλος του ΔΣ του ΓΑΣ αλλά και του ιστορικού Συνδέσμου φιλάθλων της Βέροιας τον Μιχάλη Σακαλή.

Για Γενικό Γραμματέα πρότειναν τον δημοσιογράφο Κώστα Τσιμόπουλο για ταμία τον γνωστό φίλαθλο της ομάδας αλλά και πρωην μέλος του ΔΣ του ΓΑΣ Γιώργο Κουτσιώνη για έφορο τον δημοσιογράφο και  μέλος του ΔΣ του ΓΑΣ επι εποχής Κώστα Γκαβαϊσέ Βύλλη Γαλανομάτη και μέλη τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας και επίσης πρωην Γενικό Αρχηγό της ΠΑΕ Βέροια Στέργιο Διαμάντη και τους γνωστούς οπαδούς της ομάδας Κώστα Ασλάνογλου δημοσιογράφο και τους αδελφούς Βασίλη και Γιώργο Αράβα που διετέλεσαν μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Βέροια επι εποχης του αείμνηστου Βασίλη Τσαμήτρου.

 

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΔΣ

Η διοικηση πρωτοδικείου που αναμένεται να διοριστεί σήμερα θα εχει εντολή την σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και την εκλογή μέσα από την Γενική Συνέλευση νόμιμης διοίκησης.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μέχρι να εκλεγεί η νέα διοίκηση η διορισμένη από το πρωτοδικείο δεν μπορεί να πάρει άλλες πρωτοβουλιες και κατά την άποψη μας οφείλει να πάρει για να προετοιμάσει το έδαφος για την εκλεγμένη πλεον διοίκηση που θα την αντικαταστήσει.

Το πρώτο πράγμα που οφείλει να κάνει είναι να επιδιώξει μια συνάντηση με τους ανθρώπους της ΠΑΕ η οποία υφίσταται ακόμη και δεν έχει μπει σε καθεστώς εκκαθάρισης για να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι τα σχέδια τους για την ομάδα κι αν σκοπεύουν να την λειτουργήσουν την νέα περιόδο. Και αναλογα με τις απαντήσεις που θα πάρει να σχεδιάσει τα επόμενα βήματά της.

Θεωρούμε λοιπόν οτι θα είναι λάθος να επικεντρώσει το ενδιαφέρον της αποκλειστικά και μόνο στην σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης και την εκλογή διοίκησης.

Το διορισμένο από το πρωτοδικείο ΔΣ μπορεί να μην δικαιούται να πάρει οριστικές αποφάσεις αφού θα αντικατασταθεί πριν ξεκινήσει η ποδοσφαιρική χρονιά όμως οφείλει να προετοιμάσει το έδαφος και πρωτα από όλα να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους ανθρώπους της ΠΑΕ που ναι μεν έχουν εξαφανιστεί από την ημέρα που πάρθηκε η απόφαση να αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα όμως είναι απρόβλεπτοι και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιές θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής