breaking news Νέο

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Με την ίδια φιλοσοφία και συνταγή

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Με την ίδια φιλοσοφία και συνταγή

Με την ίδια φιλοσοφία και την ίδια συνταγή βάρος στην εξέλιξη νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, θα πορευθεί και τη νέα χρονιά η ομάδα του Μακροχωρίου, με την απόφαση αυτή να έχει παρθεί πολυ πριν ολοκληρωθεί η χρονιά που πέρασε και που στο Μακροχώρι κρίνεται απόλυτα πετυχημένη.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα οτι με δυο - τρεις διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ της και δίχως να ταραχθούν οι ισορροπίες, κυρίως οικονομικές της ομάδας δεν θα μπορούσε να πάει ακόμη καλύτερα.

Αυτό ακριβώς θα επιδιώξουν την νέα περίοδο στο Μακροχώρι. Δυο - τρεις διορθωτικές κινήσεις, που δεν θα διαταράξουν την ισορροπία και δεν θα δημιουργήσουν μεγάλα οικονομικά ανοίγματα και το Μακροχώρι θα κάνει το βήμα παραπάνω, δίχως να βάλει σε κίνδυνο το μέλλον της ομάδας.

Στα συν της φετινής περιόδου η παρουσία διοίκησης από το ξεκίνημα της νέας περιόδου αφου όπως έγινε γνωστό το τιμ που ανέλαβε την διοίκηση της ομάδας πριν τρία περίπου χρόνια και την έβγαλε από το αδιέξοδο θα συνεχίσει και τη νεα χρονιά με μια βασική ομως αλλαγή. Στο αξίωμα του προεδρου την νέα περίοδο θα βρίσκεται ο Γενικός αρχηγός Μηνάς αφου ο Γρηγόρης Παπακωνσταντίνου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αδυναμεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του προέδρου. Θα βρίσκεται όμως και αυτός δίπλα στην διοίκηση ίσως από άλλο πόστο με λιγότερες υποχρεώσεις.

Από και και πέρα ξεκίνησε ήδη μια προσπαθεια να βρεθούν νέοι χορηγοί, που τα τελευταία χρόνια είναι αλήθεια αποτελούν τον κύριο κορμό των εσόδων της ομάδας έτσι ώστε αυτή να παρουσιαστεί περισσότερο ανταγωνιστική.

Εξυπακούεται βέβαια οτι το Μακροχώρι που έχει παράδοση στα τμήματα υποδομής εδώ και 30 χρόνια, δεν θα μπορούσε να τα αφήσει έξω από την ατζέντα του: η πρόταση λοιπόν των προπονητών τους να δοθεί ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στα τμηματα υποδομής βρήκε απόλυτα σύμφωνα όλα τα μέλη της διοίκησης της ομάδας του Μακροχωρίου και αναμένεται τη νέα χρονιά να γίνει πράξη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής