breaking news Νέο

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΓΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ : «Φουλάρουν» για το φιλικό με τα Τρίκαλα!

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΓΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ : «Φουλάρουν» για το φιλικό  με τα Τρίκαλα!

Καθώς ο Μαϊος οδεύει προς το τέλος του και στα μέσα του επόμενου μήνα (Ιουνίου) ξεκινά η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, το Μουντιάλ στη Ρωσία, εντείνονται οι ενέργειες του προέδρου του συλλόγου των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια και αρχηγού αυτών Τάκη Παπατζίκου, προκειμένου να «φιξαριστεί» η ημερομηνία (με πιο πιθανή την Δευτέρα 4 Ιουνίου) της φιλικής αναμέτρησης με την αντίστοιχη των Τρικάλων στην πόλη των «Σακαφλιάδων», από τη στιγμή που η σκέψη για φιλικό με τον σύλλογο των Ιωαννίνων δεν υπάρχει πια, καθ' ότι οι Γιαννιώτες δεν... έδειξαν και τόσο “ζεστοί” προθυμοι για ένα τέτοιο φιλικό.

 

Τιμητική διάκριση

σε Γιάννη Μιχαηλίδη

• Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο σύλλογος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ με την ευκαιρία της διεξαγωγής του φιλικού με τα Τρίκαλα, πρόκειται να τιμήσει τον 83χρονο πρώην τερματοφύλακα, Γιάννη Μιχαηλίδη.

Ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Βέροια και στο παρελθόν έχει αγωνισθεί στον Ερμή Βέροιας, μεταπήδησε στη συνέχεια στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και κατέληξε στον ΑΟ Τρικάλων, όπου και διαμένει μόνιμα εδώ και πολλά χρόνια στην όμορφη Θεσσαλική πόλη.

 

Συγχαίρει Φίλιππο και

ΑΟΚ Βέροιας

• Τέλος, ο σύλλογος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ συγχαίρει τόσο τον Φίλιππο Βέροιας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ' Εθνικής και την άνοδό του στην Β' Εθνική όσο και τον ΑΟΚ Βέροιας για την προσπάθειά του να καταφέρει να παραμείνει στην Γ' εθνική, ευχόμενος και στους δύο συλλόγους της πόλης ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής