breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Η Μόνα Λίζα είναι Κινέζα

Αυτή η Κινέζα μεταμορφώθηκε στη Μόνα Λίζα, αποκλειστικά χάρη στη χρήση του μακιγιάζ. Και σε αυτήν την περίπτωση, έκανε θαύματα...

Η Μόνα Λίζα είναι προσωπογραφία, που ζωγράφισε ο Ιταλός καλλιτέχνης Λεονάρντο ντα Βίντσι. Πρόκειται για ελαιογραφία σε ξύλο λεύκης, που ολοκληρώθηκε μέσα στη χρονική περίοδο 1503-1519. Και αν σας έλεγε κάποιος ότι ζει ανάμεσά μας;

Ο πίνακας πήρε το όνομά του από τη Λίζα ντελ Τζιοκόντο, που ήταν μέλος της οικογένειας Γκεραρντίνι από τη Φλωρεντία και την Τοσκάνη και σύζυγος του εύπορου εμπόρου μεταξιού Φρανσέσκο ντελ Τζιοκόντο. Ήταν παραγγελία για το καινούριο τους σπίτι και για να γιορτάσουν τη γέννηση του δεύτερου γιου τους, Αντρέα. Η ταυτότητα της εικονιζόμενης γυναίκας αναγνωρίστηκε στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης το 2005 από έναν ειδικό, που ανακάλυψε ένα σημείωμα του 1503, το οποίο είχε γράψει ο Αγκοστίνο Βεσπούτσι.

Διάσημη Κινέζα make up artist γίνεται χάρη στο ταλέντο της μία σύγχρονη Λίζα ντελ Τζιοκόντο. Με τη χρήση του μακιγιάζ μεταμορφώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά στην Τζιοκόντα. Με πολύ contouring και σκιάσεις καταφέρνει και γίνεται ίδια με τον πίνακα ζωγραφικής. Εκπληκτικό είναι το γεγονός μάλιστα, ότι καταφέρνει και αντιγράφει το μειδίαμά της τόσο πετυχημένα.

Σίγουρα, αν την έβλεπε ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, θα ήταν κάτι παραπάνω από περήφανος!

*****

Από πού πήρε το όνομά του το κοκτέιλ Bloody Mary

Πολλοί άνθρωποι το πίνουν, λίγοι γνωρίζουν την ιστορία του. Ποια είναι η ματωμένη Βασίλισσα Bloody Mary και πώς πήρε το όνομά του το κοκτέιλ.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, από πού πήρε το όνομά του το κοκτέιλ Bloody Mary και ποια είναι η ιστορία της ματωμένης Βασίλισσας; Την επόμενη φορά που θα πιείτε το διάσημο κοκτέιλ, αξίζει να γνωρίζετε την ιστορία που κρύβει από πίσω…

Σύμφωνα με το cbsnews, η ιστορία του κοκτέιλ ξεκινά πίσω στο μακρινό 1920. Στις Ηνωμένες Πολιτείες υπήρχε ποτοαπαγόρευση, έτσι, πολλοί μπάρμαν ταξίδεψαν μέχρι το Παρίσι, για να εξασκήσουν ελεύθερα το επάγγελμά τους. Ένας μπάρμαν τότε πειραματίστηκε με σάλτσα Worcestershire, ταμπάσκο, αλάτι, πιπέρι, φρέσκο χυμό λεμονιού, βότκα και λίγο ντοματοχυμό. Λόγω της καυτερής του γεύσης και του κόκκινου χρώματος, το ονόμασαν Bloody Mary. Το κοκτέιλ έγινε ένα από τα πιο διάσημα της εποχής και αγαπήθηκε και πέραν του Παρισιού.

Ποια είναι όμως η ματωμένη βασίλισσα; Η Μαρία Α΄ του Οίκου των Τυδώρ (18 Φεβρουαρίου 1516 – 17 Νοεμβρίου 1558) ήταν βασίλισσα της Αγγλίας και της Ιρλανδίας από τις 19 Ιουλίου 1553 μέχρι το θάνατό της. Έμεινε γνωστή για την προσπάθειά της να αναστηλώσει το Ρωμαιοκαθολικισμό στην Αγγλία, όταν διαδέχτηκε στο θρόνο τον ετεροθαλή αδελφό της, Εδουάρδο ΣΤ΄.

Κατά τη βασιλεία της διέταξε το κάψιμο στην πυρά περίπου 300 αντιφρονούντων, αποκτώντας έτσι το προσωνύμιο Αιμοσταγής Μαρία (Bloody Mary), όπως έμεινε ευρέως γνωστή. Η προσπάθειά της για την αναβίωση του Καθολικισμού στη χώρα ανατράπηκε από την ετεροθαλή αδελφή και διάδοχό της, Ελισάβετ Α΄.

Πίσω λοιπόν από το Bloody Mary βρίσκεται μία ευφάνταστη ιδέα ενός μπάρμαν το 1920 και μία σκληρή βασίλισσα…

*****

Δεν είναι σαπούνι! Είναι γλυκό!

Αν πάρεις αυτό το σαπούνι, για να πλυθείς στο μπάνιο, θα είναι μεγάλο λάθος. Στο μαγαζί Lukshon του Λος Άντζελες, όταν σου σερβίρουν αυτό το πράσινο σαπούνι, μην τυχόν και διανοηθείς να το πάρεις, για να πλύνεις τα χέρια σου, θα γίνεις ρεζίλι! Γιατί αυτό το σαπούνι δεν είναι αυτό που νομίζεις…

Το πράσινο σαπούνι είναι ένα νόστιμο γλυκό ζελέ, που κανείς μόλις διαβάσει τον κατάλογο δεν περιμένει ότι θα του έρθει σε αυτήν τη μορφή. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Sang Yoon δηλώνει στο Los Angeles Insider : «Μας αρέσει να πειραματιζόμαστε στην κουζίνα. Πάντα όταν βλέπεις ένα ζελέ, γνωρίζεις ότι είναι ζελέ λόγω της ιδιαίτερης μορφής του. Έτσι, ήθελα με κάποιο τρόπο να το κάνω σαν έκπληξη στον πελάτη. Να μην καταλαβαίνει τι είναι».

Φύλλα ζελατίνης, μπέρμπον ουίσκι, ταπιόκα, μους λευκής σοκολάτας με δυόσμο και μέντα κάνουν αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα. Στερεοποιούν το σαπούνι με υγρό άζωτο και για να κάνουν την παρουσίαση του γλυκού ακόμα πιο ρεαλιστική, προσθέτουν αντί σαπουνάδας, αφρό από τσάι μέντας.

«Είναι εκπληκτικό το να μπορούμε να αλλάζουμε τελείως την υφή ενός φαγητού. Είναι αστείο και η διαδικασία είναι διασκεδαστική!», συμπληρώνει.

*****

Ξόδεψε 60.000 δολάρια, για να μοιάζει με ξωτικό

Νεαρός άνδρας σπατάλησε μία ολόκληρη περιουσία, με σκοπό να μεταμορφωθεί σε ξωτικό. "Δεν το κάνω όλο αυτό, γιατί θέλω να προκαλέσω. Το κάνω γιατί μου αρέσει".

Όποιος δει στο δρόμο τον Luis Padron, νομίζει ότι είναι ένα ξωτικό επί γης. Οι πλαστικές επεμβάσεις τον έχουν κάνει να μεταμορφωθεί σε ένα κράμα ξωτικού και εξωγήινου.

 

«Ξοδεύω δύο ώρες κάθε μέρα για το μακιγιάζ μου. Θέλω να μοιάζει φυσικό, αλλά την ίδια στιγμή ψεύτικο, σαν να είμαι χαρακτήρας βγαλμένος από ταινία φαντασίας!», δηλώνει ο Plastic Prince, όπως είναι διάσημος στα social media.

 

Ο Luis Padron που ζει στην Αργεντινή, έχει υποβληθεί σε περίπου 40 χειρουργικές επεμβάσεις και έχει ξοδέψει 60.000 δολάρια, για να γίνει αυτό που πάντα ονειρευόταν… Μετά από πολλαπλά χειρουργεία, για να κάνει τα αυτιά του μυτερά, τη μύτη του λεπτή και διακριτική, τις κόρες των ματιών του μεγαλύτερες, τα χείλια του γεμάτα και τη γνάθο του κοφτερή σαν διαμάντι, ο 26χρονος έγινε όχι άλλος άνθρωπος, αλλά τελείως άλλο πλάσμα.

 

«Στην αρχή δεν άρεσε όλη αυτή η αλλαγή στην οικογένεια μου. Μετά όμως κατάλαβαν ότι τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει», συμπληρώνει και επιμένει: «Ο κόσμος με αγαπάει και παρόλο που υπάρχουν πολλοί κακοί άνθρωποι, οι περισσότεροι με δέχονται και με θαυμάζουν. Δεν το κάνω όλο αυτό γιατί θέλω να προκαλέσω. Το κάνω γιατί μου αρέσει».

*****

Μια μέρα γυρνάει ο άντρας από τη δουλειά του και βρίσκει το σπίτι και τον κήπο άνω-κάτω. Τα παιδιά με τις πιζάμες τους ακόμη, παίζανε μέσα στη λάσπη και σε βρωμιές και ήταν σε άθλια κατάσταση, άδεια κονσερβοκούτια και παλιόχαρτα ένα γύρο.

Προχωράει στο σπίτι και το βρίσκει σε ακόμη χειρότερη κατάσταση. Πιάτα σωρός στο νεροχύτη, το φαΐ του σκύλου χυμένο παντού, ένα σπασμένο ποτήρι κάτω από το τραπέζι και ένας μικρός σωρός άμμου στην πίσω πόρτα, Το καθιστικό είναι γεμάτο με παιχνίδια και διάφορα είδη ρουχισμού και μια επιτραπέζια λάμπα έχει αναποδογυριστεί.

Πάει επάνω να δει τη γυναίκα του, πατώντας σε διάφορα σπασμένα παιχνίδια και σκουπίδια. Είχε ήδη αρχίσει να ανησυχεί ότι μπορεί να ήταν άρρωστη, ή ότι είχε πάθει ατύχημα.

Τη βρήκε στην κρεβατοκάμαρα, στο κρεβάτι με το νυχτικό της ακόμη, να διαβάζει ένα βιβλίο. Τον κοίταξε, του χαμογέλασε και τον ρώτησε πώς ήταν η μέρα στη δουλειά. Αυτός την κοίταξε απορημένος και:

- Μα τι συνέβη εδώ σήμερα; ρώτησε.

Εκείνη του χαμογέλασε πάλι και απάντησε:

- Ξέρεις, κάθε μέρα που έρχεσαι σπίτι από τη δουλειά, με ρωτάς τι έκανα όλη μέρα.

- Ε και λοιπόν;

- Ε λοιπόν σήμερα δεν το έκανα!


Bloody Mary
Δεν είναι σαπούνι! Είναι γλυκό!
Ξόδεψε 60.000 δολάρια, για να μοιάζει με ξωτικό
παιδικό δωμάτιο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής