breaking news Νέο

«Έσπασε» την έδρα η Αγκαθιά

«Έσπασε» την έδρα η Αγκαθιά

Η Νίκη Αγκαθιάς κατάφερε να σπάσει την έδρα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας κερδίζοντας τον με 3-0 και να στείλει έτσι την μάχη για την κατάκτηση του τίτλου σε ουδέτερο έδαφος.

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τόσο μεσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις κατάμεστες από φιλάθλους κερκίδες του ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας η Νίκη Αγκαθιάς πιο ψύχραιμη αλλά και πιο ουσιαστική νίκησε τον μεγάλο φετινό της αντίπαλο ΠΑΟΚ και πλεον ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί σε ουδέτερο γήπεδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα οι φιλοξενούμενοι όπως ήδη αναφέραμε παρουσιάστηκαν πιο αποτελεσματικοί αλλά και πιο αποφασιστικοί και πήραν μια δίκαιη όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι νίκη.

Το σκορ άνοιξε ο Ζαρογιάννης με την συμπλήρωση του πρώτου 30λεπτου με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Μετά το γκολ του Ζαρογιάννη ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει και είχε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα όταν στο 42’ ο Πετράϊ κέρδισε πέναλτι την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Φωτιάδης με τον τερματοφύλακα της Νίκης Αγκαθιάς Ιωακειμίδη να επιλέγει την σωστή γωνία και να αποκρούει αποσοβώντας έτσι την ισοφάριση.

Το σημείο αυτό ισως ήταν και το πιο καθοριστικό του αγώνα αφού σε λίγο ο διαιτητής του αγώνα Καραγκιζόπουλος σφύριξε το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με την ομάδα της Αγκαθιάς να αποσύρεται στα αποδυτήρια προηγουμένη με 1-0 και να επιστρέφει για το δεύτερο μέρος με καλύτερη ψυχολογία.

Ο ΠΑΟΚ στην επανάληψη συνέχισε να έχει στην κατοχή του περισσότερο χρόνο την μπάλα όμως αυτοί που σκόραραν και πάλι ήταν οι φιλοξενούμενοι με τον Λιτσι αυτή τη φορά στο 70’ να κάνει το 0-2 με κοντινό πλασέ. Και κάπου εδώ τελείωσε το παιχνίδι αφου η γηπεδούχος ομάδα χρειάζονταν πλεον τρία τέρματα για να ανατρέψει την κατάσταση.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού από τον Σιδηρόπουλο.

Δίχως λάθη η διαιτησία του κ. Καραγκιζόπουλου (Κελεσίδης - Νατσιούρας).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ ΑΛ.: Ευαγγελόπουλος, Κούκλας Αρ., Μπεκτάς, Μπουκλάς Γ., Αθανασιάδης (53’ Χαρισούδης), Καρατάσιος (51’ Κίτσας Ν.), Φωτιάδης, Πατατούκας (60’ Καραντουλαμας), Ζωγράφος, Πετράϊ (73’ Κούκλας Χρ.), Αργυρόπουλος.

ΑΓΚΑΘΙΑ: Ιωακειμίδης, Τριανταφυλλίδης, Παπασυμεών, Παντελίδης, Ξαγοράρης, Πέτκος, Ζαρογιάννης (76’ Βούλγαρης), Μοσχόπουλος, Λίτσι (70’ Αντωνίου) Ιορδανόπουλος, Κίτσας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής