breaking news Νέο

Στην τρίτη θέση ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Στην τρίτη θέση ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου που κέρδισε στο ουδέτερο γήπεδο του Κοπανού τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας κατέκτησε την 3η θέση του βαθμολογικού πινακα της Α1 κατηγορίας. Μια θέση βέβαια που δεν δίνει ουσιαστικό κέρδος όμως δεν παύει να θεωρείται τιμητική για την ομάδα που την κέρδισε.

Η ομάδα του Ροδοχωρίου είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο του και δικαιολογημένα πήρε και την νίκη. Από την άλλη ο Μ. Αλέξανδρος είχε και αυτός τις δικές του ευκαιρίες να πετύχει καποιο γκολ όμως οι παίκτες του δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν.

Το γκολ που έκρινε και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού σημειώθηκε λιγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 42’ όταν ο Ουέλινγκον τροφοδότησε τον Μουρουζίδη και αυτός παρότι πιέζονταν από δυο αντιπάλους κατάφερε να πλασάρει ιδανικά τον τερματοφύλακα του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας και να γράψει το 1-0 για την ομάδα του που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε δίχως λάθη ο κ. Μαλούτας με βοηθούς τον Χριστοδούλου και Κωστούλη.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ: Λιακόπουλος, Τηλκερίδης, Κεχαϊδης (76’ Παπαδόπουλος), Πέγκος (46’ Λούκα), Κολίτσης, Μουχτάρης, Νιογκάνα, Συμεωνίδης, Σερασκιέρης, Φραγγής, Κούβαρος (56’ Κελεσίδης).

 

ΡΟΔΟΧΩΡΙ: Θεοδοσιάδης, Κοτζαχρήστος, Αργυρίου, Τενεκετζή, Τσίλης, Μαγγίζης, Ασλάνογλου, Μπρέγκου (82’ Μισιρλίδης), Μπουρδάνος (65’ Κουλιανίδης), Ουέλινγκτον (75’ Ρίσσου), Μουρουζίδης (72’ Πέτγαζλης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής