breaking news Νέο

ΚΥΠΕΛΛΟ : Αποχαιρέτισαν με ψηλά το κεφάλι τα Τρίκαλα

ΚΥΠΕΛΛΟ : Αποχαιρέτισαν με ψηλά το κεφάλι τα Τρίκαλα

Στο ουδέτερο Δημοτικό Στάδιο της Κατερίνης ολοκληρώθηκε το φετινό ταξιδι του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων στον θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων καθώς την Κυριακή το απόγευμα έχασε από την Νίκη Βόλου με 4-1 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού.

Το μέγεθος του σκορ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα του αγώνα καθως τα Τρικαλα στάθηκαν ισάξια απέναντι από την ιστορική αντίπαλο τους και δυο από τα τέσσερα γκολ που δέχθηκαν σημειώθηκαν στην εκπνοή του παιχνιδιού και ενω προηγουμένως είχαν μειώσει σε 2-1 παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο (στο 76’ είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο Γιώργος Κίτσας).

Το σκορ για λογαριασμό της Νίκης Βόλου άνοιξε μολις στο 3’ με κοντινό πλασέ ο Χρ. Καρτσαμπάς.

Η ομάδα των Τρικάλων προσπάθησε να αντιδράσει δημιούργησε 4-5 πολυ καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει όπως στο 8’ με τον Γ. Κίτσα στο 22’ και πάλι με τον Γ. Κίτσα όπως και στο 30’ με τον ίδιο παίκτη με την ομάδα του Βόλου όμως στο 54’ να γράψει το 2-0 με τον Ιορδανίδη. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Νίκη είχε την ευκαιρία να κάνει τρία τα τέρματα της όμως το πέναλτι που κέρδισε ο Βουρδάκης από τον Τσουλχάϊ και εκτέλεσε ο Μετσε το απέκρουσε ο Αργυρόπουλος.

Στο 76’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γ. Κίτσας παρόλα αυτά ο Μ. Αλεξανδρος κατάφερε με τον Τσουλχάϊ στο 86’ να μειώσει σε 2-1. Και ενω η ομάδα βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει το αποτέλεσμα η Νίκη Βόλου με δυο κόντρα επιθέσεις στο 90’ και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού πέτυχε άλλα δυο τέρματα με τους Αναστασίου και Αρ. Καρτσαμπά αντίστοιχα και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Καλή η διαιτησία του κ. Γκαραγκάνη που είχε για βοηθούς τους Μηνούδη και Σαλτσίδη από την Ενωση Πιερίας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Θεολόγης, Λάιος (87’ Σιώμος), Καρτσαμπάς Χρ., Κραγιόπουλος, Γενιτσαρίδης (77’ Κοντοές), Βέργος, Μέτσε, Βουρδάκης (65’ Αλ. Καρτσαμπάς), Τζάθος (90’ Σφονδυλιάς), Ιορδανίδης, Αναστασίου.

Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚ.: Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης (59’ Παρσόπουλος), Κίτσας Ελ., Τσουλχάϊ, Βλάχος, Τσιότρας (65’ Φετεινίδης), Πατσιαβούρας (77’ Ράμμος), Κιρκιλιανίδης, Ζαχαριουδάκης, Κίτσας Γ., Καπετάνος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής