breaking news Νέο

Βράβευση μαθητών του 5ου ΓΕ.Λ. Βέροιας που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στους αθλητικούς στίβους

  • Βράβευση μαθητών του 5ου ΓΕ.Λ. Βέροιας που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στους αθλητικούς στίβους
  • Βράβευση μαθητών του 5ου ΓΕ.Λ. Βέροιας που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στους αθλητικούς στίβους
  • Βράβευση μαθητών του 5ου ΓΕ.Λ. Βέροιας που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στους αθλητικούς στίβους

Τη Δευτέρα 21/5/2018, στο χώρο του 5ου Γενικού Λυκείου Βέροιας, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των μαθητών του σχολείου, οι οποίοι ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στους αθλητικούς στίβους κατά τη σχολική χρονιά που διανύουμε. Την απονομή των μεταλλίων και των επάθλων έκανε η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Μαυρίδου Αναστασία, η οποία συνοδευόταν από τους Υπεύθυνους του Τμήματος Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης κυρίους Καμπουρίδη Χαρίλαο και Μπλατσιώτη Χρήστο. Στην εκδήλωση τους γονείς των μαθητών εκπροσώπησε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου κ. Γρηγοριάδου Αικατερίνη. Πριν την απονομή, ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Γκανάς Απόστολος συνεχάρη τους κυρίους Καμπουρίδη και Μπλατσιώτη για την προσπάθεια που κατέβαλαν, ώστε να πραγματοποιηθούν με επιτυχία οι σχολικοί  αθλητικοί αγώνες και παρότρυνε τους μαθητές να συνδυάζουν τα μαθήματά τους με τη σωματική άσκηση. Η κυρία Μαυρίδου ακολούθως τόνισε τα οφέλη από την ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό και τη συμβολή του στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους. Στη συνέχεια βραβεύτηκαν:

  1. Ο μαθητής της Γ΄ τάξης Στάμος Αναστάσιος, που κατέκτησε τη 2η θέση στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες  που έγιναν στη Λαμία στα 10.000 μέτρα βάδην, ο οποίος παράλληλα έχει να επιδείξει πολλές διακρίσεις σε διασυλλογικούς και βαλκανικούς αγώνες.
  2. Ο μαθητής της Β΄ τάξης Λαζόπουλος Παναγιώτης, που ανακηρύχθηκε 1ος στην κατηγορία του στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα “Open Series” στο άθλημα του καράτε.
  3. Η ομάδα μπάσκετ του Σχολείου, που ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια Ημαθίας στους Σχολικούς Αγώνες

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου ΓΕ.Λ. Βέροιας εξαίρει τη συμβολή του καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Σχολείου κ. Πασχούλα Κωνσταντίνου στις προσπάθειες των μαθητών μας, συγχαίρει τους διακριθέντες μαθητές και τους εύχεται περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες

Από το 5ο ΓΕ. Λ. Βέροιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής