breaking news Νέο

Αγώνες ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018 της Δευτέρας 21 Μαϊου

Αγώνες ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018 της Δευτέρας 21 Μαϊου

Δευτέρα 21 Μαΐου συνεχίστηκε η αγωνιστική του Νοσταλγία μοιρασμένη σε δυο γήπεδα ελέω καιρού. Δυο ντέρμπι όπως εξελίχθηκαν, που βρήκαν νικητές τους πιο συγκεντρωμένους στο τέλος! Οι Μορφές κέρδισαν με σκορ 43-47 την αξιόμαχη Θύελλα στο ΔΑΚ Μακροχωρίου και οι nJOYers κέρδισαν με 54-60 τους Φούφουτος στο γήπεδο της Εληάς.
Παρθενική εμφάνιση για τις νέες Μορφές του Σκουμπόπουλου με πολλές μεταγραφές και άριστο κλίμα, το οποίο φρόντισαν να δείξουν και στο παρκέ ! Ο Τρυγώνης έδωσε το έναυσμα για τη νίκη με το πρώτο τρίποντο του αγώνα, ο Τζιουμάκης  έτρεχε σαν βέλος και ο γίγαντας Παπαστεργίου σκέπασε το καλάθι. Άνθρωπος του αγώνα ο εκτελεστής Τσιούντας, που κέρασε «τρίποντα» τους αντιπάλους λόγω ονομαστικής εορτής!!
Νωθρά ξεκίνησε η αρμάδα του Κονδωνή, αλλά στη συνέχεια κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι ! Έκανε μια ύστατη προσπάθεια να κλέψει τη νίκη στο τέλος, αλλά μετά από δύο διαδοχικά λάθη στις τελευταίες επιθέσεις έχασε την ευκαιρία για να έχει το απόλυτο στις νίκες. Ασταμάτητος στο πρώτο ημίχρονο ο Μόνας έκανε πάρτι στην αντίπαλη άμυνα, καταιγιστικός ο Χατζηπαυλίδης έδειξε ότι φέτος είναι η χρονιά του και σίφουνας ο Αργύρης Γκοντόπουλος, που όμως δεν ήταν αρκετοί για την ανατροπή.
ΘΥΕΛΛΑ : Πιπερίδης, Κονδωνής 3(1), Γκοντόπουλος 7 (1), Ζαλώνης , Πεχλιβανίδης, Χατζηπαυλίδης 15, Μουρατίδης 6(1), Μόνας 9, Βαρβέρης , Τσέγκος 3(1), Μπαμπαλής
ΜΟΡΦΕΣ : Ανδρέου 3, Κολιός 2, Χριστοφορίδης 6, Μαυρόπουλος 2, Τζιουμάακης 8, Καραμίχος 5, Χριστοδουλίδης 1, Τριγώνης 7(1), Τσιούντας 6(2), Σκουμπόπουλος, Παπαστεργίου 3, Χατζηκυριακίδης 4


Το δεύτερο βραδινό παιχνίδι δεν ήταν για καρδιακούς, με πολλές εναλλαγές στο σκορ οι nJOYers με ένα σούπερ Κανελλίδη να μεταμορφώνεται στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να υπερισχύσουν. Ο Μάρτος εκτελούσε τρίποντες βόμβες από όπου βρισκόταν, ο Λαφάρας έτρεχε ασταμάτητα και ο Γκίνης  έδωσε ανάσες σε δύσκολα σημεία καταφέρνοντας να πάρουν το δεύτερο ροζ φύλλο σε αντίστοιχα παιχνίδια.
Στην αντίπερα όχθη οι Φούφουτος με ακόμη έναν εορτάζοντα, τον αρχηγό  Μωϋσιάδη, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγούνταν στο ημίχρονο με σκορ 28-26. Στο δεύτερο ημίχρονο λίγο η κούραση και λίγο η αστοχία, σε συνδυασμό με την ευστοχία των αντιπάλων, επέφεραν την ήττα. Άπιαστος ο Νικολόπουλος για ένα ακόμα παιχνίδι κρατούσε όρθια την ομάδα, καλαθομηχανήη και ακούραστος ο Παπαδόπουλος, κέρβερος στην άμυνα με πολλές ασίστ στο ενεργητικό του ο Λαζάρου.
ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ : Παπαδόπουλος 19 (2), Αμοιρίδης 4, Νικολόπουλος 23(2), Στεργιόπουλος 1, Σαράφης 4,  Μουτίδης, Καλαντζόπουλος, Τσαμήτρος 2, Λαζάρου , Μιχαηλίδης 1.
nJOYers: Αμιτζόγλου, Τσιγκογιάννης, Πουλτσίδης, Γκίνης 2, Μπουτζόλας 2, Λαφάρας 6(1), Μάρτος 13(3), Κανελλίδης Ν. 29(5), Κωτσάκης 8, Μουρατίδης, Κανελλίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής