breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Οι μαρμάρινες σπηλιές της Χιλής που είναι μοναδικές στον κόσμο

Πάνω από 6.000 χρόνια χρειάστηκε η Φύση, για να δημιουργήσει αυτόν τον επίγειο παράδεισο, μοναδικό σε ολόκληρη τη Γη. Οι μαρμάρινες σπηλιές της Χιλής είναι ένα μέρος, που πρέπει να επισκεφτείτε κάποια στιγμή στη ζωή σας…

Βρίσκονται ανάμεσα στη Χιλή και την Αργεντινή και περιβάλλεται από πολλά παγόβουνα γύρω τους. Μόλις τα παγόβουνα λιώσουν, αφήνουν πίσω τους ένα σχήμα, που μοιάζει με μάρμαρο και αποτελεί ένα φυσικό αριστούργημα, που θα μπορούσε να είναι και έκθεμα ενός μουσείου.

Χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο ταξιδεύουν ως εκεί, για να θαυμάσουν το μεγαλείο της Φύσης. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τις σπηλιές με μια μικρή βάρκα ή καγιάκ, όταν ο καιρός το επιτρέπει και τα νερά της λίμνης Carrera είναι ήσυχα.

Τα κρυστάλλινα νερά που περιτριγυρίζουν τις μαρμάρινες σπηλιές, δεν θα μπορούσαν παρά να προσδώσουν ακόμα μεγαλύτερη ομορφιά στο μαγευτικό τοπίο.

*****

Η μοίρα ενός αδίστακτου ληστή!

Έκανε τα πάντα, για να διαρρήξει το σπίτι, όμως για κακή του τύχη και... καλή όλων των υπολοίπων, τον έπιασε στα πράσα η Αστυνομία.

Μία απίστευτη απόπειρα κλοπής έλαβε χώρα πριν περίπου ένα μήνα στη Γλασκώβη της Σκωτίας. Ένας ηλικιωμένος πιάστηκε στα πράσα, την ώρα που ήταν έτοιμος να αρπάξει χρήματα και χρυσαφικά από την πολυτελή κατοικία.

Η παρουσία του ληστή έγινε γρήγορα αντιληπτή από την οικογένεια, που μένει στη μονοκατοικία και άκουσε το θόρυβο από το τζάμι της πόρτας που έσπασε. Ο διαρρήκτης προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα με μανία, χωρίς να υποψιάζεται ότι ήταν μέσα η οικογένεια του σπιτιού.

Όσο εκείνος έκανε τα πάντα, για να μπει μέσα στο σπίτι με τη βοήθεια του λοστού, η οικογένεια είχε ήδη καλέσει την Αστυνομία. Μάλιστα, φοβισμένη αλλά ψύχραιμη κατέγραψε με την κάμερα ενός κινητού την απόπειρα διάρρηξης του αδίστακτου άνδρα.

Λίγα λεπτά μετά, οι Αστυνομικοί φτάνουν, ο κλέφτης είναι ακόμα εκεί και πιάνεται στα πράσα! «Με πιάσατε!», ήταν η πρώτη αντίδραση του ηλικιωμένου, που για… κακή τύχη δική του και για καλή όλων, συνελήφθη και βρίσκεται στο τμήμα.

*****

Έγινε δεκτή σε 113 Πανεπιστήμια με πλήρη υποτροφία!

Η Jasmine Harrison έγινε δεκτή σε 113 Πανεπιστήμια και κέρδισε υποτροφίες αξίας 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Ένα όνειρο πολλών φοιτητών...

Είναι όνειρο όλων των φοιτητών να γίνουν δεκτοί στα Πανεπιστήμια της αρεσκείας τους και μάλιστα να δεχτούν προσφορά για πλήρη υποτροφία. Το όνειρο της Jasmine Harrison πραγματοποιήθηκε!

Σύμφωνα με το Shareably.net, η Jasmine ήθελε να κάνει αιτήσεις σε όσα περισσότερα Πανεπιστήμια μπορούσε. «Μόλις άρχισα να λαμβάνω τα πρώτα μηνύματα αποδοχής των αιτήσεών μου, σκέφτηκα ότι θέλω να κάνω αιτήσεις σε όσα περισσότερα Πανεπιστήμια μπορώ. Υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορώ να ανακαλύψω εκεί έξω και τόσες πολλές επιλογές και προοπτικές, που με ενθουσίασε το γεγονός ότι μπορώ να κάνω αίτηση όπου θέλω. Και έτσι και έκανα!», δηλώνει η 17χρονη.

Η μητέρα της ήταν αυτή που στεκόταν στο πλευρό της κατά τη διάρκεια όλης αυτής της διαδικασίας. «Δεν ήταν εύκολο να μαζέψω όλα τα χαρτιά, που ήθελε κάθε Πανεπιστήμιο. Θυμάμαι, καθόμουν με τη μαμά μου μέχρι το βράδυ και χανόμασταν από τις υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις της κάθε σχολής. Δεν συγκεντρωνόμασταν και αντί αυτού, τραγουδάγαμε!», συμπληρώνει η τυχερή μέλλουσα φοιτήτρια.

Η ίδια δηλώνει ότι μεταξύ άλλων, έκανε αιτήσεις σε Πανεπιστήμια της North Carolina, Florida, South Carolina, Maryland, και Colorado. Τελικά μετά από πολύ σκέψη, κατέληξε ότι η καλύτερη επιλογή για αυτήν θα ήταν να δεχτεί την προσφορά που έλαβε από το Bennet College στο Greensboro. Το Πανεπιστήμιο μάλιστα θα καλύψει τα έξοδά της για ένα χρόνο με πλήρη υποτροφία, αξίας 28.000 δολαρίων.

Οι γονείς και οι φίλοι της 17χρονης είναι περήφανοι για το πείσμα της, που την έκανε να πετύχει το στόχο της. Ξέρουν ότι, αν δούλεψε τόσο σκληρά, για να τα καταφέρει με τις αιτήσεις, θα μπορεί να δουλέψει το ίδιο σκληρά, για να πετύχει όλα όσα θα θέλει στη ζωή της.

Η Jasmine αναφέρει ότι σκληρή δουλειά και αφοσίωση ήταν απαραίτητα, για να πετύχει το στόχο της. Τώρα είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει το δεύτερο όνειρό της: Να γίνει μία πετυχημένη νοσοκόμα!

*****

Δύο φίλες συναντώνται τυχαία στο δρόμο :

- "Τα έμαθες τα νέα; Χθες πήρα για πρώτη φορά το αυτοκίνητο του άντρα μου και έπαθα μεγάλη ζημιά. Ένας ατζαμής έπεσε πάνω στο αμάξι και το έκανε σμπαράλια!"

- "Αλήθεια! Μα πως έγινε αυτό; Μήπως έτρεχες;"

- "Αντιθέτως! Πήγαινα μόνο με εξήντα χιλιόμετρα."

- "Τότε; Έτρεχε εκείνος;"

- "Και να `θελε δε μπορούσε. Ήταν σταματημένος και δεν ήταν καν μέσα στο αυτοκίνητό του!"

*****

Συζητούν δύο φίλοι :

- Άστα, έχω μεγάλο πρόβλημα με την εφορία!

- Έλα μωρέ, σιγά το σπουδαίο. Θα λαδώσεις και θα γίνει η δουλειά σου.

- Ναι, αλλά πως; Φοβάμαι. Δεν το ‘χω ξανακάνει.

- Είναι απλό, θα βάλεις τα χρήματα σε ένα φάκελο και θα τα δώσεις στον υπάλληλο, λέγοντάς του "πάρτε αυτά, για να πιείτε μια μπύρα στην υγειά μου".

- Ναι, αλλά αν είναι τίμιος και δεν τα πάρει;

- Τότε την πάτησες! Θα πρέπει να του δώσεις τα διπλά, για να μην σε καταγγείλει.


Ληστής
Έγινε δεκτή σε 113 Πανεπιστήμια με πλήρη υποτροφία
γυναίκα οδηγός

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής