breaking news Νέο

Με επιτυχία η «Γιορτή Λήξης Σχολικού Έτους 2017-18» από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

Με επιτυχία η «Γιορτή Λήξης Σχολικού Έτους 2017-18» από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Γιορτή Λήξης Σχολικού Έτους 2017-18», που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας για την παρουσίαση προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων και Καινοτόμων Δράσεων, που υλοποιήθηκαν στα σχολεία ευθύνης της κατά το σχολικό έτος 2017-18. 

 

Οι εκδηλώσεις της Γιορτής Λήξης διεξήχθησαν στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Μεντρεσέ τζαμί), στη Βέροια, στις 16, 17 και 18 Μαΐου 2018. Την πρώτη ημέρα παρουσιάστηκαν βραβευμένες συμμετοχές σε διαγωνισμούς, προγράμματα Αγωγής Υγείας και προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Τη δεύτερη ημέρα παρουσιάστηκαν προγράμματα Αγωγής Σταδιοδρομίας, καλές πρακτικές και Ευρωπαϊκά προγράμματα, ενώ την τελευταία ημέρα προγράμματα Πολιτιστικών Θεμάτων. Μαθητές/-ριες και εκπαιδευτικοί από 27 σχολεία (Γυμνάσια, Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Ειδικά Σχολεία) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας παρουσίασαν συνολικά 60 ενδιαφέροντα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων και καλές πρακτικές με ευφάνταστο τρόπο και συνέβαλαν στη διάχυση των αποτελεσμάτων. Η Γιορτή Λήξης πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τείνει να γίνει θεσμός.

 

Τη Γιορτή Λήξης τίμησαν με την παρουσία τους η κα Χριστίνα Αραμπατζή και η κα Αριάννα Πιπιλιαγκοπούλου, Σχολικοί Σύμβουλοι Ημαθίας, η κα Ειρήνη Αναγνώστου, Αν. Προϊσταμένη του ΚΕΔΔΥ Ημαθίας,  η κα Ευαγγελία Σαρήγκολη, πρέσβειρα e-Twinning Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας, εκπρόσωποι του Κέντρου Πρόληψης «Πρόσβαση» και η κα Νόπη Σκεντερίδου, πρώην Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ.Δ.Ε. Ημαθίας. Το ακροατήριο καλωσόρισε η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κα Αναστασία Μαυρίδου, ενώ τις εργασίες του τριήμερου συντόνισαν η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, κα Λένα Δημητριάδου και οι Υπεύθυνοι του ΚΕΣΥΠ, κα Σάντυ Παντελίδου και κ. Κώστας Παραστατίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής