breaking news Νέο

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018, Τρίτη 22 Μαϊου

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018, Τρίτη 22 Μαϊου

Ένα παιχνίδι άγριας ομορφιάς διεξήχθη την Τρίτη, στις 21:15, στο γήπεδο Άρης Γεωργιάδης στην Εληά, όπου βρήκε νικητές τους τυπικά γηπεδούχους Texas με σκορ 54-48 ενάντια στους Dalton’s !
Έφτασε τις δυο νίκες σε ισάριθμα ντέρμπι η ομάδα του Μπιζέτα και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την πρωτιά του Α Ομίλου, αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς για εικασίες. Ο ανανεωμένος Πύρκας έπιασε πολλές φορές στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα και σκόραρε εύκολους πόντους, ο Ζέρβας ήταν ασταμάτητος στο ζωγραφιστό και ο Χατζής με το Μανούρα ήταν άχαστοι από μέση απόσταση, φέρνοντας το δεύτερο ροζ φύλλο για τους Τεξανούς! Για ένα ακόμα παιχνίδι καταλυτική για την έκβαση του αγώνα η καθοδήγηση του κόουτς Γαϊτανίδη.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο η αρμάδα του Σιάσιου ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στα τελευταία λεπτά. Ο αρχηγός έτρεξε, σκόραρε, μοίρασε ασίστ και έπαιξε με μισό πόδι στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σιστάκος στο γνώριμο  «χορό» τρίποντων και ο οδοστρωτήρας  Πετρόπουλος κέρδισε αρκετές μάχες και ριμπάουντ , αλλά δεν ήταν στο τέλος αρκετοί, για να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ τους. Παίκτης κλειδί και ο Μπογδαμπεϊδης Γ., στα χνάρια που χάραξε ο εξαιρετικός πατέρας του.
TEXAS LOSERS : Ζέρβας 7, Πύρκας10, Τσίπης 8, Μπιζέτας 8(2), Ντόβας 3, Κόγιας, Σπυριδωνίδης, Αθανασίου 2, Χατζής 6, Νικολαϊδης, Μανούρας 10
DALTONS : Σιστάκος 13(3), Πετρόπουλος 6, Σιάσιος 14(2), Καραθανάσης, Αχτσής 2, Μπογδαμπεϊδης Ν, Παπαγιάννης 4, Καραγιαννόπουλος 2, Ιωαννίδης , Μπογδαμπεϊδης Γ 7.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής