breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας από 24 Μαϊου έως και 3 Ιουνίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας από 24 Μαϊου έως και 3 Ιουνίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων την Πέμπτη 24 Μαΐου στις 11:00 π.μ. θα ομιλήσει στη Σύναξη Ιερέων στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας.

Την Παρασκευή 25 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ναούσης επί τη εορτή της Γ' ευρέσεως της τιμίας κεφαλής του προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου. 

Το Σάββατο 26 Μαΐου στις 9:00 π.μ. θα τελέσει υπαίθρια Θεία Λειτουργία στο άλσος του Αγίου Νικολάου Ναούσης, όπου θα πραγματοποιηθεί η Λήξη του κατηχητικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας. 

Το Σάββατο 26 Μαΐου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Πεντηκοστής και στο τέλος θα τελέσει Κουρά Μοναχού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. 

Την Κυριακή της Πεντηκοστής 27 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.  

Την Κυριακή της Πεντηκοστής 27 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πανοράματος Βεροίας. 

Τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 28 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην αδελφότητα ΠΕΛΕΚΑΝ στο Κομνήνιο Βεροίας. 

Τη Δευτέρα 28 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. θα συμμετάσχει στον πολυαρχιερατικό Εσπερινό επί τη εορτή της Μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του ιατρού Αρχιεπ. Συμφερουπόλεως στον ομώνυμο Ναό στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια. 

Την Τρίτη 29 Μαΐου το πρωί θα ιερουργήσει στην πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του ιατρού Αρχιεπ. Συμφερουπόλεως στον ομώνυμο Ναό στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια και εν συνεχεία θα συμμετάσχει στην Ιερά Λιτανεία των Θαυματουργών Λειψάνων και της Ιεράς του Εικόνας του Αγίου Λουκά. 

Την Τρίτη 29 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο μεθεόρτιο εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού Αρχιεπ. Συμφερουπόλεως στον ομώνυμο Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια. 

Την Τετάρτη 30 Μαΐου θα συμμετάσχει σε εκκλησιαστική αποστολή στη Γερμανία.

 Το Σάββατο 2 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Βεργίνας. 

Την Κυριακή 3 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Βεργίνας.

 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής