breaking news Νέο

Όλα τα “βαρειά” ονόματα στην Α’ κατηγορία

Όλα τα “βαρειά” ονόματα στην Α’ κατηγορία

Ενα από τα πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων, από πλευράς “ονομάτων” τουλάχιστον, αναμένεται να διεξαχθεί την νέα περιοδο στην πρώτη κατηγορία της Ένωσης μας, καθως οι περισσότερες από τις 16 ομάδες που συμπεριλαμβάνονται σ’ αυτήν έχουν αγωνιστεί σε εθνικό πρωτάθλημα.

ΦΑΣ Νάουσα, Αλεξάνδρεια, εφόσον ξεπεράσει τα προβλήματά της και το Μακροχώρι φυσικά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή καθώς έχουν περισσότερες από 20 συμμετοχές η κάθε μία από αυτές σε πρωταθλήματα Δ’ αλλα και Γ’ Εθνικής και ακολουθούν ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Φιλίππος Μελίκης, ο Αχιλλέας Νάουσας, ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, η ΑΕ Χαρίεσσα και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Την 16αδα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας συμπληρώνουν οι τρεις νεοφώτιστοι στην κατηγορία, ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, ο συνώνυμος του, του Πλατέος, και ο ΑΟ Μαρίνας, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ο ΓΑΣ Κοπανού, ο Κεραυνός Επισκοπής, ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας και ο Αρης Παλαιοχωρίου.

Ομάδες από τις οποίες οι περισσότερες στηρίζονται σε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και αυτό θεωρούμε ότι είναι ενα επί πλεον θετικό στοιχείο που αναμένεται να δώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και που δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε αλλαγές όσον αφορά την υποχρεωτική χρησιμοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα των ομάδων και φυσικά εννοούμε να αυξήσει την υποχρεωτική παρουσία νεαρών παικτών στην ενδεκάδα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής