breaking news Νέο

Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας: Έχουν το ενδιαφέρον τους κι αυτά...

  • Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας: Έχουν το ενδιαφέρον τους κι αυτά...
  • Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας: Έχουν το ενδιαφέρον τους κι αυτά...
  • Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας: Έχουν το ενδιαφέρον τους κι αυτά...
  • Κυρίαρχο θέμα αποτέλεσαν στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, 10η για το τρέχον έτος, τα παρατράγουδα στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 19 Μαϊου, με την επίθεση σε βάρος του δημάρχου της πόλης Γιάννη Μπουτάρη, στην οποία και αναφέρθηκαν τόσο ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης («θα πρέπει τα πολιτικά επιχειρήματα του καθενός να είναι σεβαστά και οι διαφορές να λύνονται όχι με τραμπουκισμούς», σημείωσε χαρακτηριστικά), όσο και τα μέλη του σώματος, ενώ στο τέλος εκδόθηκε και ψήφισμα, με το οποίο καταδικάζονται τέτοιες πράξεις βίας – σημειωτέον από την ψηφοφορία του ψηφίσματος απείχαν οι Γιάννης Παπαγιάννης και Αντώνης Καγκελίδης.
  • Για τη δωρεά 15 ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Δημοτικό Σχολείο Βεργίνας από ομογενείς των ΗΠΑ, ενημέρωσε το σώμα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Άρης Λαζαρίδης, ενώ συνάμα προβλήθηκε και ένα βίντεο που δημιούργησαν οι μαθητές του σχολείου, με το οποίο και ευχαριστούσαν τους δωρητές γι' αυτή την κίνησή τους.
  • Σε μια σειρά από προβλήματα που απασχολούν τον Τρίλοφο αναφέρθηκε ο πρόεδρος εν λόγω Τοπικής Κοινότητας Γιάννης Καραγιάννης, αλλά και σε έργα τα οποία ακόμα δεν έχουν γίνει. Ο ίδιος, μάλιστα, δεν έδειξε να πείθεται από τις απαντήσεις των αρμοδίων Αντιδημάρχων, σε σημείο που να μην κρύψει την οργή του, λέγοντας ότι... «Δεν μπορώ να πάω ούτε στο καφενείο, όλοι οι κάτοικοι μου παραπονιούνται».
  • Στην εκδήλωση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα Πλατανάκια της Βεργίνας, μέσα στο προσεχές διάστημα και θα έχει τετραήμερη διάρκεια, αναφέρθηκε ο Γιώργος Γουλτίδης, ο οποίος συγχρόνως κατέθεσε και το νόμο περί κατασκήνωσης σ' αυτή την περίπτωση, στη νομική υπηρεσία του Δήμου.
  • Στην έλλειψη γιατρού στην Αγία Βαρβάρα αναφέρθηκε ο πρόεδρός της Σπύρος Κωτσιαντής, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως έχει 20 ημέρες να έρθει. Κάτι που υποχρεώνει τους κατοίκους να πηγαίνουν μέχρι τη Βεργίνα, αλλά ούτε κι εκεί δυστυχώς μπορούν να εξυπηρετηθούν κι επιστρέφουν, ζητώντας να βρεθεί μια λύση επ' αυτού.

 

Π.Τ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής