breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Οι «δημοκρατικές» μολότοφ, «προοδευτικά» καίγονται!

 

Πολιτικά τραβέλια, καλοσυνάτες χολέρες, τραβεστί και γκέι της περήφανης παρέλασης των αδελφών....εθελοντριών της Θεσσαλονίκης, ανεγκέφαλοι φασίστες που σπάσατε τα τζάμια του Μπουτάρη με τα χέρια και όχι με σφυριά όπως ο «Ρουβίκωνας», χαίρετε, εν Στάλιν, Λένιν και Μπέρια και όλους τους υπολοίπους «προοδευτικούς» της ιστορίας.

 

Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε, η αποκατάσταση του Στάλιν από το κόμμα, ένα είναι το κόμμα, είναι η πιο προοδευτική πράξη του 21ου αιώνα στη χώρα μας. 

 

Πού θα πάει, κάποια στιγμή θα δικαιωθεί και ο Κιμ Γιονγκ Ουν, που την έχει αράξει με τις σαμπανάρες του, τα χαβιάρια του, τις ρολς-ρόυς του και ο λαουτζίκος του τρώει ρύζι βραστό, άπαξ εβδομαδιαίως.

 

Βεβαίως θα πείτε, αυτό το σύστημα είναι «προοδευτικό», γιατί έτσι νικήθηκε ο φασιστοκαπιταλισμός.

 

Γιατί όχι ο Αλέξης να μην είναι ο πρώτος αριστερός ηγέτης, που θα επισκεφθεί τον Κιμ στην Πιονγκ Γιαν;

 

Να πει και κανένα «ελευθερία ή θάνατος»¨, να τον μπουζουριάσουν οι σύντροφοι των μυστικών υπηρεσιών του Κιμ και να γίνει της Κορέας το κάγκελο.

 

Α, όλα κι όλα. Έχει κοινά στοιχεία ο Κιμ με το Φιντέλ. Για τις σαμπανάρες μιλάω, τις πουράκλες, τα χαβιάρια και τα πρώτα τεκνά, εγχώρια και εισαγόμενα.

 

Εμ, έτσι και εγώ γίνομαι γραμματέας του κόμματος, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε.

 

Πάμε τώρα στο διαχωρισμό των «δημοκρατικών» ξυλοδαρμών από τους «φασιστικούς». Μεγαλείο το δημοκρατικό ξύλο, συντρόφισσες και σύντροφοι. Διότι άλλο είναι να σου ανοίγουν το κεφάλι τα στειλιάρια των συνιστωσών και άλλων να βαράν πέντε δέκα φασιστάκια το Μπουτάρη.

 

Στα παρακάτω στιγμιότυπα ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε το πώς οι δημοκρατικές μολότοφ, προοδευτικά καίγονται.

 

Θα πείτε, το ίδιο είναι να λαμπαδιάσει ζωντανός ένας αστυνομικός ή να καούν τρεις αθώοι στη Marfin, οι δολοφόνοι των οποίων δεν βρέθηκαν ποτέ, από το να φάει φασιστικό ξύλο ο Μπουτάρης;

 

Όχι ρε, να μα το Τζορτζ Σόρος.

 

Στιγμιότυπο 3.  Συντεταγμένη πορεία της δημοκρατίας με...στειλιάρια, ενάντια στους φασίστες. Ξέρετε ότι το στιλιάρι δεν είναι δολοφονικό όργανο για τα κεφάλια των αστυνομικών, αλλά χρησιμοποιείται  στην παραγωγή σφυριών και δρεπανιών.


 

Στιγμιότυπο 4. Ο δημοκρατικός...κουκουλοφόρος ρίχνει φωτοβολίδες ευθείας βολής στους...ναζιστές αστυνομικούς! Διότι ρε συναγωνιστές της συνιστώσας των Εξαρχείων, τι πιο ντόμπρο, να τα ρίχνεις στα ίσια και όχι καμπυλωτά;


 

Στιγμιότυπο 5. ο δημοκρατικός αναρχικός σερβίρει ένα κοκτέιλ...μολότοφ στο φασίστα αστυνομικό!  Προσέξτε, μην το πιείτε εσείς της συνιστώσας του Κολωνακίου, γιατί καίει, όπως η κόλαση του Δάντη.


 

Κλείνω με το ξύλο της δημοκρατίας.  Α, όλα κι όλα. Υπάρχει και...δημοκρατικό ξύλο σύντροφοι. Εκεί βέβαια, όταν χτυπιούνται με μανία αστυνομικοί, δεν τρέχει τίποτα! Στο φινάλε, αναλώσιμοι στη δημοκρατία είναι μόνο οι αστυνομικοί.

 

Και ήρωες ο Κουφοντίνας, ο Ξηρός και όλοι οι ήρωες της συνιστώσας του Κορυδαλλού.


Εμπρός λοιπόν, όλοι να βροντοφωνάξουμε

 

Αντίο, Κομαντάντε Φιντέλ! Hasta la victoria siempre! 

 

Υστερόγραφο. Αλέξη, αν ξαναπάς Κούβα, φέρε ρε κανά κουτί Κοχίμπα για τους συντρόφους της κλαδικής του Πάνου. Καράμπα!


Α.Τσίπρας
πορεία
κουκουλοφόρος-φωτοβολίδες ευθείας βολής
κουκουλοφόρος-μολότοφ
Α.Τσίπρας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής