breaking news Νέο

Στο αθλητικό κέντρο Ράχης βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές Δ. Μελικιώτης και Β. Φασίδης

  • Στο αθλητικό κέντρο Ράχης βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές Δ. Μελικιώτης και Β. Φασίδης
  • Στο αθλητικό κέντρο Ράχης βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές Δ. Μελικιώτης και Β. Φασίδης

Στο αθλητικό κέντρο Ράχης βρέθηκαν την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018  ο ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Κ Δημήτρης Μελικιώτης και ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης Βασίλης Φασίδης, δύο ποδοσφαιριστές που αναδείχθηκαν από το νομό μας. Ο πρώτος από τα τμήματα υποδομής της Π.Α.Ε Βέροια και ο δεύτερος από την Α.Ε.Π Βέροιας.

Ο Μελικιώτης αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος με την ομάδα της Α.Ε.Κ και αποτελεί μέλος της Εθνικής Ελπίδων με πολλές συμμετοχές.

Ο Φασίδης έχει καταφέρει να πάρει φανέλα βασικού στην Ξάνθη και αποτελεί μέλος της Εθνικής Ελπίδων, που μαζί με τον Κωτσόπουλο θα συμμετέχουν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το  Διεθνές ποδ/κό τουρνουά MEMORIAL LOBANOVSKI 2018 στην Ουκρανία, με τη συμμετοχή, εκτός της Εθνικής, της διοργανώτριας, της Σλοβενίας και του Ισραήλ.

Στις φωτό οι 2 ποδοσφαιριστές με τον κύριο Γαϊτάνο Στέφανο, που ήταν επικεφαλής των τμημάτων υποδομής Βέροιας όταν εντάχθηκε ο Μελικιώτης στην U17 με προπονητή τον κύριο Χριστοφορίδη Δημήτρη, αλλά και προπονητής του Φασίδη στην Α.Ε.Π Βέροιας, όταν μεταγράφηκε στην ομάδα της Ξάνθης.

Επίσης ένα άλλο δικό μας παιδί από τα τμήματα υποδομής της Π.Α.Ε Βέροια, ο Ράδης Σοφοκλής.

Στην 2η φωτό ο Κος Παναγιωτούλας Παναγιώτης με τους 2 ποδοσφαιριστές και το γιο του τερματοφύλακα του παιδικού της Α.Ε.Π Βέροιας Ιάσωνα.

Ευχόμαστε το δρόμο αυτών των παιδιών να ακολουθήσουν σύντομα και άλλοι με υπομονή και επιμονή.

Εμείς τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική και προσωπική επιτυχία με υγεία.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής