Στη φωτογραφία μας οι Κώστας Αποστόλου, Πρόεδρος της Ένωσης Κονσερβοποιών Ελλάδας και Σωτήρης Σκουρτόπουλος, επιχειρηματίας στο χώρο των κονσερβοποιίων, με την ιδιαίτερη πετυχημένη βιομηχανία ALEXANDER. Κοινή η προσπάθεια σε έναν άκρως εξαγωγικό χώρο, που αποφέρει τεράστια συναλλαγματικά οφέλη στη χώρα μας. Τα όσα κατέθεσε την Παρασκευή ο κ. Αποστόλου για τα «μαύρα» στέκια στην Ημαθία, που αγγίζουν τα....300, μάλλον παραπέμπουν σε παραλλαγή του ραντεβού, που μετακομίζει πλέον από τα γουναράδικα στα...κονσερβάδικα! Δυστυχώς η χώρα μαστίζεται όχι από έλλειψη νόμων που υπερασπίζουν το υγιές εμπόριο στα φρούτα, αλλά από την έλλειψη εφαρμογής τους!