breaking news Νέο

«Πρώτη» του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Ημαθία από τη Νάουσα, παρουσία του αναπληρωτή εκπροσώπου του Σπύρου Καρανικόλα

«Πρώτη» του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Ημαθία από τη Νάουσα, παρουσία του αναπληρωτή εκπροσώπου του Σπύρου Καρανικόλα

Από τη Νάουσα ξεκίνησε την παρουσίαση των νέων του οργάνων, αλλά και του προγράμματός του, το Κίνημα Αλλαγής. Το απόγευμα της Τρίτης 29ης Μαΐου, παρουσία του αναπληρωτή εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Σπύρου Καρανικόλα, του πρώην υφυπουργού Άγγελου Τόλκα και του γραμματέα της «νομαρχιακής» Κώστα Ασλάνογλου, δόθηκε συνέντευξη τύπου, ενώ ακολούθησε πολιτική εκδήλωση, παρουσία στελεχών του Κινήματος.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Καρανικόλας δήλωσε αισιόδοξος ότι θα πετύχει το νέο εγχείρημα της κεντροαριστεράς, γιατί το έχει ανάγκη ο τόπος. Περιέγραψε το πρόγραμμα ανασυγκρότησης του χώρου, που ξεκίνησε με την εκλογή της Φώφης Γεννηματά, το συνέδριο και τώρα συνεχίζεται με την επικοινωνία του προγράμματος στους πολίτες.

Για την αναγκαιότητα εθνικής ομοψυχίας έκανε λόγο ο κ. Τόλκας, επισημαίνοντας ότι κανένα κόμμα δεν μπορεί μόνο του να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο.

Ως στόχο του ΚΙΝ.ΑΛ. τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ του λαϊκισμού και την ενίσχυση του χώρου του, ώστε να αποτελέσει σημαντικό εκλογικό παράγοντα, τόνισε ο γραμματέας της «νομαρχιακής» κ. Ασλάνογλου.

«Στρατηγική ήττα με την προϋπόθεση οι πολίτες να επιστρέψουν στο ΚΙΝ.ΑΛ. και όχι να πάνε στη ΝΔ», συμπλήρωσε ο κ. Καρανικόλας.

Περισσότερα στο αυριανό φύλλο της «ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής