breaking news Νέο

Συνάντηση Κατερίνας Παπακώστα με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΠΟΜΙΔΑ

Συνάντηση Κατερίνας Παπακώστα με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΠΟΜΙΔΑ

Επίσκεψη στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) πραγματοποίησε χθες η Βουλευτής Β΄ Αθηνών και επικεφαλής της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.), Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου. Η Κατερίνα Παπακώστα συζήτησε με τον Πρόεδρο της ΠΟΜΙΔΑ, κ. Στράτο Παραδιά και μέλη του Δ.Σ. θέματα που αφορούν στα ακίνητα και ιδιαίτερα την ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση των υπαρχόντων ακινήτων. Ενημερώθηκε, επιπλέον, για το κίνημα «Δεν Κληρονομώ», το οποίο, αν συνεχίσει να διογκώνεται, θα επιφέρει τα επόμενα χρόνια δραματικές οικονομικές, φορολογικές και κοινωνικές επιπτώσεις.

Σε ό,τι αφορά στον ΕΝΦΙΑ, η Βουλευτής συζήτησε το ενδεχόμενο της κατάργησής του, όπως συνέβη στην Κύπρο, και κατά πόσο αυτό το υπόδειγμα είναι εφαρμόσιμο στη Χώρα μας.

Η Κατερίνα Παπακώστα δεσμεύτηκε να ασκήσει Κοινοβουλευτικό Έλεγχο στην Κυβέρνηση, όπου θα ζητήσει ενημέρωση για το πότε θα νομοθετηθούν κίνητρα για την ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση των ακινήτων και για τη φορολογική της συμπεριφορά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής