breaking news Νέο

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018, Τρίτη 29 Μαϊου

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018, Τρίτη 29 Μαϊου

Τρίτη 29 Μαΐου συνεχίστηκε η αγωνιστική με ένα παιχνίδι βραδινό στην Εληά, όπου οι Morfis Wood έκαναν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, αυτή τη φορά επί των Basket Gurus και με σκορ 59-27.
Μετά την πρώτη περίοδο που παρουσιάστηκε παγωμένη η αρμάδα του Μόρφη, μετά πήρε μπρος και με έναν καταπληκτικό Πάντσιο να σκοράρει ανελλιπώς, πήραν τα ηνία του αγώνα. Μόλις μπήκε στην εξίσωση και ο Τσακίρης, που αλώνισε στο ζωγραφιστό μαζί με το συνήθη ύποπτο Τσαλιγόπουλο, εκεί κόπηκαν οι ελπίδες των αντιπάλων.
Χαμόγελα με κέφι και χαρά για ένα ακόμα παιχνίδι από την ομάδα του Κυβεντίδη παρά την ήττα, δείχνοντας ότι διασκεδάζουν το τουρνουά, όπως πρέπει να κάνει ο καθένας ! Ο Μπιζέτας προσπάθησε μέσα στις δυο ρακέτες, ο Χωματάς έδωσε λύσεις στο σκοράρισμα και μαζί με τον Τζιούρτζια πάλεψαν, αλλά δεν τα κατάφεραν.
MORFIS WOOD: Καλαϊτζής Ν. 2, Πάντσιος 11, Τσαλιγόπουλος 12, Τσακίρης 12, Καλαϊτζής Μ., Μόρφης 9, Χατζηκώστας 3. Μαρκοβίτης.
BASKET GURUS: Τσιγάρας 3, Πολυμένης, Κυριακίδης 2, Αλεξίου, Σαλαμάνης, Μπιζέτας 4, Τζούρτζιας 8, Χωματάς 3(1), Παυλίδης, Πετκελής 4, Κυβεντίδης 2, Δέλλιος 3(1).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής