breaking news Νέο

Νοσταλγία 2018, Τετάρτη 30 Μαΐου

Νοσταλγία 2018, Τετάρτη 30 Μαΐου

Τετάρτη 30 Μαΐου ένα βραδινό παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο της Εληάς, που δικαίωσε τα μάλα όσους ξόδεψαν το χρόνο τους, για να το παρακολουθήσουν. Ένα ακόμη δυνατό ντέρμπι του Α Ομίλου, το οποίο βρήκε νικητές τους Oklaχωμα με σκορ 51-56 ενάντια στους Φούφουτος.
Δυναμικά μπήκε στον αγώνα η ομάδα του Μπεκιαρίδη περνώντας με βραχέα κεφαλή στο πρώτο δεκάλεπτο. Η απάντηση ήταν άμεση όμως από τους αντιπάλους, που προηγήθηκαν στο ημίχρονο! Κάπου εκεί πήραν τα όπλα τους οι Παπανικολάου και Κυριαζόπουλος, εκτελώντας από μέση απόσταση και από τα 6,75 την αντίπαλη άμυνα. Οι Τσιριμπάκας  και Στεφανάκης ακόμα κατεβάζουν ριμπάουντ και κοψίματα και ο Τούφας σκόραρε σε κρίσιμα σημεία, φέρνοντας τη νίκη στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.
Άλλο ένα δυνατό παιχνίδι για την αρμάδα του Μωϋσιάδη, που είχε σε μεγάλα κέφια το συνήθη ύποπτο Παπαδόπουλο, που ήταν μια ομάδα μόνος του σε άμυνα και επίθεση. Ο Νικολόπουλος σκόραρε όσο μπορούσε μετά από ασφυκτική άμυνα, ο Σαράφης εκτέλεσε από μακριά και ο Μιχαηλίδης πάλεψε με τα θηρία στο ζωγραφιστό, αλλά δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το σκηνικό και έχασαν στις λεπτομέρειες.
ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ : Παπαδόπουλος 23(1), Αμοιρίδης 2, Νικολόπουλος 10, Σαράφης 9(1), Καλατζόπουλος, Τσαμήτρος, Στεργιόπουλος, Μωϋσιάδης, Μιχαηλίδης 3, Λαζάρου 4.
OKLAΧΩΜΑ: Κωτιάδης 3, Παπανικολάου 18(3), Κυριαζόπουλος 17(1), Κούλης 2, Ανδρεόπουλος, Στεφανάκης, Μπιτέρνας, Πιτούλιας, Τούφας 6, Μπεκιαρίδης 6, Τσιριμπάκας 4.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής