breaking news Νέο

Συνάντηση εργασίας της Κατερίνας Παπακώστα με τον Πρόεδρο του ΕΕΑ

Συνάντηση εργασίας της Κατερίνας Παπακώστα με τον Πρόεδρο του ΕΕΑ

Την ευκαιρία να συζητήσουν για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, είχαν ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου και η επικεφαλής της πολιτικής πρωτοβουλίας Νέα Ελληνική Ορμή, κα Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου. Η συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΕΑ κ. Δ. Γαβαλάκης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, στα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου και η κα Παπακώστα αντάλλαξαν απόψεις για τις δράσεις που πρέπει να αναληφθούν, προκειμένου να στηριχθεί ο Έλληνας επιχειρηματίας. Όπως τόνισε η επικεφαλής της Ν.Ε.Ο., στόχος της είναι να συμβάλει στην εφαρμογή Κοινωνικής Ατζέντας, στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες και στην εκπόνηση ενός Εθνικού Αναπτυξιακού Σχεδίου για την αντιμετώπιση της κρίσης. Παράλληλα η κα Παπακώστα διευκρίνισε ότι η Νέα Ελληνική Ορμή αναμένεται το φθινόπωρο να μετασχηματιστεί σε πολιτικό φορέα, ο οποίος θα απευθύνεται κυρίως στο μεσαίο χώρο.   

Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ ενημέρωσε την κα Παπακώστα για τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και τον εκσυγχρονισμό του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, τονίζοντας ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας. Σύμφωνα με τον κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την πρόοδο των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την προσέλκυση επενδύσεων, τη μείωση φορολογικών συντελεστών και ασφαλιστικών εισφορών και την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής