breaking news Νέο

Το ΚΙΝ.ΑΛ είναι...εδώ!

Το ΚΙΝ.ΑΛ είναι...εδώ!

Από τη Νάουσα ξεκίνησε ο διάλογος του «Κινήματος Αλλαγής» για τη νέα οργανωτική δομή, αλλά και τις προτάσεις που καταθέτει ο ενιαίος φορέας της κεντροαριστεράς, υπό την ηγεσία της Φώφης Γεννηματά. Μπορεί οι...σύντροφοι που συμμετείχαν στο «Κιόσκι» στη διαδικασία, να μην ήταν οι εκατοντάδες των...παχέων «πράσινων» αγελάδων, αλλά λίγες δεκάδες, η προσπάθεια όμως της κεντροαριστεράς, με βασικό κορμό το ΠΑΣΟΚ, ξεκίνησε.

Ο δε πρώην υφυπουργός και βουλευτής  Άγγελος Τόλκας, στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε από τον αναπληρωτή εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Σπύρο Καρανικόλα και το γραμματέα της «νομαρχιακής» Κώστα Ασλάνογλου, προέταξε την αναγκαιότητα εθνικής ομοψυχίας, για να ξεπεράσει η χώρα τα προβλήματά της. «Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο το ψέμα και οι κούφιες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Από το 2012 άραγε καλυτέρευσε η ζωή μας, στην Ημαθία, την Ελλάδα;», είπε ο κ. Τόλκας, επισημαίνοντας ότι το ΚΙΝ.ΑΛ έχει προοδευτικό πρόγραμμα, η βαρύτητα του οποίου είναι στην ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων. Δεν απέφυγε πάντως την αυτοκριτική για τα όσα συνέβησαν την περίοδο που το ΠΑΣΟΚ...μεσουρανούσε στο πολιτικό στερέωμα.

Το ΚΙΝ.ΑΛ είναι εδώ λοιπόν! Τώρα για το αν είναι ενωμένο και δυνατό, με την πολυφωνία και την...πολυαρχηγία που εκφράζεται από ΠΟΤΑΜΙ και ΔΗΜΑΡ, είναι κάτι που σύντομα ή πιο αργά θα το διαπιστώσουν τα μέλη του στην κάλπη!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής