breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Είναι 126 χρονών και δε σταματά να φλερτάρει

Μπορεί να είναι 126 χρονών, όμως έχει περισσότερη ενέργεια και από έναν εικοσάρη! «Δεν σταματά να φλερτάρει άλλες γυναίκες», δηλώνει η γυναίκα του.

Αυτός ο 126χρονος από το Λίβανο έχει περισσότερη ενέργεια από έναν εικοσάρη! Ο Suliman Al Mul δηλώνει ότι νιώθει πιο νέος από ποτέ και αποκαλύπτει τα μυστικά μακροζωίας.

Γεννήθηκε κατά την περίοδο της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, θυμάται όταν βυθίστηκε ο Τιτανικός και όταν ξεκίνησε ο Β΄ Παγκόσμιος Πολέμος. Αυτός ο άνδρας έχει δει τα πάντα, αλλά και έχει κάνει…

Το τελευταίο του παιδί, καρπός της αιώνιας αγάπης του με τη γυναίκα που ζει στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια, Samira, ήρθε στον κόσμο πριν 8 χρόνια. «Ακόμα τον βλέπω να φλερτάρει άλλες γυναίκες στο δρόμο! Δεν σταματά! Δεν κάνω πλάκα, αλήθεια σας λέω!», δηλώνει με παράπονο στην κάμερα η σύζυγός του.

Ο Suliman καπνίζει εδώ και 80 ολόκληρα χρόνια, πίνει πού και πού, αλλά δηλώνει ότι έχει βρει το μυστικό, για να ζήσει κανείς πολλά χρόνια. Περπατά πάνω από 3 χιλιόμετρα τη μέρα και απασχολείται συνέχεια με τις δουλειές του σπιτιού και τον κήπο. «Όταν η γυναίκα λείπει από το σπίτι, μαγειρεύω για τα παιδιά και κάνω ό,τι χρειαστεί. Γίνομαι και μάνα και πατέρας», αναφέρει ο ίδιος.

Και συμπληρώνει: «Όλοι οι άνθρωποι και οι φίλοι της γενιάς μου πέθαναν. Έχω μείνει μόνο εγώ…». Όσο για το μυστικό του… τσάι με βότανα που σύμφωνα με τον ίδιο «και νεκρούς ανασταίνει!».

*****

Γάτα άκουσε το κλάμα ενός κουταβιού, που είχε εγκαταλειφθεί στο δρόμο. Το... υιοθέτησε και του έδωσε τη στοργή και την αγάπη που είχε ανάγκη.

Μια αξιολάτρευτη γάτα έκανε μία κίνηση που συγκινεί. Η τετράποδη άκουσε το κλάμα ενός κουταβιού, που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην άκρη του δρόμου.

Η γάτα αποφάσισε να αναλάβει δράση! Αμέσως έσπευσε στο σημείο, που ήταν παρατημένο το κουτάβι. Ύστερα, το έπιασε με το στόμα της και το πήρε μαζί της σε ένα ασφαλές σημείο. Το κουτάβι τα είχε χαμένα, όμως σταμάτησε να κλαίει. Φαίνεται σαν να είδε στη γάτα το πρόσωπο της νέας του μητέρας…

Τόσο αυτή, όσο και το κουτάβι στο βίντεο, στέκονται δίπλα δίπλα, μυρίζουν το ένα το άλλο και κάπως έτσι μία δυνατή σχέση μόλις ξεκίνησε! Η γάτα είναι έτοιμη να του προσφέρει τη στοργή και την αγάπη που δεν πρόλαβε να γνωρίσει το άτυχο κουτάβι, ενώ αυτό είναι έτοιμο να εκφράσει την ευγνωμοσύνη με το δικό του τρόπο στη γάτα που του έσωσε τη ζωή!

*****

Όταν ο άνθρωπος έχει ταλέντο, μπορεί με απλό τρόπο να κάνει... θαύματα. Δείτε το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το παρακάτω βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ο λόγος; Ένας άγνωστος καταγράφει έναν καλλιτέχνη του δρόμου να ζωγραφίζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Τα απαραίτητα υλικά για να ζωγραφίσει κανείς, είναι ο καμβάς και τα πινέλα. Αυτός όμως κατάφερε να δημιουργήσει αριστουργήματα Τέχνης δίχως ούτε καμβά ούτε πινέλα! Χρησιμοποιώντας ειδικά χρώματα και τα χέρια του, καταφέρνει και ζωγραφίζει με δεξιοτεχνία τοπία της Φύσης.

Το βίντεο μετρά εκατοντάδες χιλιάδες προβολές και χιλιάδες αναδημοσιεύσεις στα social media. Όσοι το παρακολουθούν, μένουν με το στόμα ανοιχτό, καθώς ο τρόπος με τον οποίο ζωγραφίζει μπορεί να φαίνεται εύκολος, όμως στην πραγματικότητα απαιτεί πολύ συγκέντρωση και κυρίως… ταλέντο.

*****

Σιέστα από… χρυσάφι! Στη Νέα Υόρκη πληρώνουν, για να… κοιμούνται!

Για να ξαναγεμίσουν τις μπαταρίες τους στην «πόλη που δεν κοιμάται ποτέ», οι Νεοϋορκέζοι πίνουν πολύ εσπρέσο ή «έξυπνα» κοκτέιλ από χυμούς λαχανικών. Τώρα ανακαλύπτουν και τα θεραπευτικά οφέλη, που προσδίδει η... σιέστα!

Είχαν ήδη στη διάθεσή τους πολλά στούντιο για γιόγκα και διαλογισμό. Για να ξεπεράσουν την κούραση από ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον και τις διαδρομές από το σπίτι στη δουλειά, η οποία όλο και παρατείνεται, ορισμένοι ενέδωσαν επίσης στη μόδα του τσαγιού matcha και σε αυτή του kava. Του αγχολυτικού αφεψήματος από το βότανο Piper methysticum (πιπέρι το μεθυστικό). Στο εξής, οι καμπίνες για σιέστα, ένα μικρής διάρκειας μεσημεριανό ύπνο, είναι αυτές που ανθούν στη Νέα Υόρκη, όπως και σε άλλες αμερικανικές πόλεις.

Ανάμεσα στις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, αυτές του Nap York άνοιξαν το Φεβρουάριο, μέσα σε τριώροφο κτίριο κοντά στην Τάιμς Σκουέαρ. Ενοικιάζουν κατά μέσο όρο αντί 12 δολαρίων μια μικρή ατομική, ξύλινη καμπίνα για μισή ώρα σιέστας, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας.

Η επιτυχία δεν άργησε: από επτά καμπίνες, το Nap York πέρασε γρήγορα στις 22. Και ένα τμήμα με έξι αιώρες, που νοικιάζονται αντί 15 δολαρίων, θα λειτουργήσει στη στέγη του κτιρίου αυτού.

«Είναι πολύ δύσκολο να βρεις γαλήνη και ηρεμία στη Νέα Υόρκη», υπογραμμίζει η Στέισι Βέλοριτς, διευθύντρια μάρκετινγκ του Nap York. «Θα θέλαμε να μπορούμε να παράσχουμε υπηρεσίες στους εξουθενωμένους Νεοϋορκέζους».

Σύμφωνα με τα Κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου των Ασθενειών, το ένα τρίτο των Αμερικανών δεν κοιμάται επαρκώς. Αυτό οδηγεί σε προβλήματα στη διάθεση και στη συγκέντρωση, μειωμένη παραγωγικότητα, απουσίες από τη δουλειά. Αλλά και σε ένα κόστος για την αμερικανική οικονομία. Που φθάνει έως τα 411 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως, σύμφωνα με μελέτη του 2016 της Rand Corporation.

*****

Η καταιγίδα έχει αγριέψει και το θαυμαστό πλοίο, που ταξίδευε για 30 συνεχόμενες ημέρες, προσπαθεί να παλέψει μάταια με τα κύματα, όταν ένας κεραυνός, τελείως απότομα και βιαστικά, ανοίγει μια τρύπα καταμεσής και το πλοίο αρχίζει να βουλιάζει σιγά σιγά. Το πλήρωμα δεν μπορεί να κάνει τίποτα να το σώσει, οπότε μαζεύονται όλοι και τους λέει ο καπετάνιος, κρατώντας τη βίβλο στα χέρια του :

-«Υπάρχει κάποιος εδώ που πιστεύει στο Θεό;»

 

Ένας άντρας βγαίνει από μέσα και του λέει :

-«Εγώ πιστεύω!».

 

Τότε ο καπετάνιος του δίνει τη βίβλο και του λέει :

-«Ωραία, πάρε εσύ αυτό και προσευχήσου. Μας λείπει ένα σωσίβιο».


γάτα υιοθετεί κουτάβι
καλλιτέχνης του δρόμου να ζωγραφίζει
Nap York
πλοίο βυθίζεται

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής