breaking news Νέο

ΝΑΟΥΣΑ : Συνεχίζει ο Απόστολος Μπέκας

ΝΑΟΥΣΑ : Συνεχίζει ο Απόστολος Μπέκας

Με τον Απόστολο Μπέκα για μια ακόμη φορά επικεφαλής στο ΔΣ και με αρκετά νέα πρόσωπα στην σύνθεση του θα πορευθεί και τη νέα περίοδο ο ΦΑΣ Νάουσα.

Συγκεκριμένα στην Γενική Συνέλευση της ιστορικής ομάδας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη (30-05-2018) στην αίθουσα “Βέτλανς” του Λαναρά, ο άνθρωπος που κινεί τα τελευταία χρόνια τα νήματα του ΦΑΣ επανεξελέγει πανηγυρικά και θα συνεχίσει το εποικοδομητικό έργο του για μια τουλάχιστον ακόμη περίοδο έχοντας στο πλαϊ του παλιούς αλλά και νέους συνεργάτες.

Τον διοικητικό απολογισμό της ομάδας έκανε ο πρόεδρος του απερχομενου ΔΣ Απόστολος Μπέκας ο οποίος και αναφέρθηκε αναλυτικά σε όσα έγιναν και οδήγησαν την ιστορική ομάδα στον υποβιβασμό ενω δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μέλλον της στο τοπικό πρωτάθλημα.

Τον οικονομικό απολογισμό της περιόδου που μας πέρασε διάβασε ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Χρήτος Κερμανιδης, ενώ ο Γιάννης Γρηγορίου που αναλαμβάνει υπεύθυνος του αγωνιστικού σχεδιασμού της ομάδας ενημέρωσε για τις επαφές που έχουν γίνει μέχρι σήμερα με παίκτες που ανήκουν στην δύναμη της και θέλει να κρατήσει και την επόμενη χρονια αλλά και νεαρούς κυρίως που θα προστεθούν στο ρόστερ της.

Στην Γενική Συνέλευση του ΦΑΣ παραβρέθηκαν και ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάννης, οπως και η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Καρασαρλίδου.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε εκλέχθηκαν οι: Απόστολος Μπέκας, Δημήτρης Γκαβάλκας, Γιώργος Μπέκας, Χρήστος Κερμανίδης, Γιώργος Νοϊδης, Γιάννης Μπέκας, Αλέξανδρος Ελευθερόπουλος, Αθανάσιος Πινακούδης, Ηλίας Τεληγιαννίδης, Σταύρος Γιατζιτζόγλου, Γιάννης Γρηγορίου, Ειρήνη Χρόνη, Κώστας Καρατσιώλης και Μαρία Ράντσιου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής